@Hans ne alaka? Müslüman olduğu için değil, her olay dine bağlandığı için güldüler. Dediği şeyin psikolojik olduğunu gidip Google'dan araştırabilirsin.

Zaten psikolojik olmadığını kim söyledi? İnsana psikolojik olarak iyi gelebiliyor. Ben kuran dinlerken sesizlikte iyi geliyor. Yani sana göre gelmeyebilir, buna kimse bir şey diyemez, ama bu bizde böyle'de gelemeyeceği anlamına gelmez.

Zaten psikolojik olmadığını kim söyledi? İnsana psikolojik olarak iyi gelebiliyor. Ben kuran dinlerken sesizlikte iyi geliyor. Yani sana göre gelmeyebilir, buna kimse bir şey diyemez, ama bu bizde böyle'de gelemeyeceği anlamına gelmez.
O zaman bizde şarkıları mı yüceltelim? Onlarda size göre iyi gelmiyor, bize göre iyi geliyor.

Bende zaten iyi gelmesinin nedeni psikolojik diyorum.

O zaman bizde şarkıları mı yüceltelim? Onlarda size göre iyi gelmiyor, bize göre iyi geliyor.

Dalgamı geçiyorsun? Ben şu an bunu şarkı dinlerken mi söyliyorsun? Ayrıca istediğini yücelt bize ne?

Bende zaten iyi gelmesinin nedeni psikolojik diyorum.

Bende diyorum ki bu hissi farklı alıyorum ve şarkılardan böyle bir şey hissetmiyorum.

Geri dönüt yaptığınız için çok teşekkür ederim, müsait değildim bakamadım. Hepinize teşekkürler.

Bende diyorum ki bu hissi farklı alıyorum ve şarkılardan böyle bir şey hissetmiyorum.
Tamam da psikolojik diyorum ben de. Git bir psikoloğa sor. Türklerin geçmişteki türküsünü dinlerken nasıl Türklerin tüyleri diken diken olur ama başka ırklar hiçbir şey hissetmez, aynı onun gibi.

@Vira Yavaşlamıyor, hızlanıyor. Teoriler var onları okursan daha sağlıklı olur.

Son düzenleyen: Moderatör: