- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?Ortada bir kandırılma yok, yanlışlık var. İadesini sağlıyorlar, daha fazla bir hakkınız yok, olmamalı da zaten.
Aynen. Bunlara cevap vermiyorum artık. Şu şekil takılıyorlar avukat dostumla görüştüm THH'ye başvuracağım süre dert değil. Belki bir daha amazona yazarım önce.
DarthGorsoy
Bilgin
Ortada bir kandırılma yok, yanlışlık var. İadesini sağlıyorlar, daha fazla bir hakkınız yok, olmamalı da zaten.
Sen indirimde bir ürün aldığında alt modeli gelirse böyle yaparsın kardeşim. RTX 4080 aldığında, 4070 Super gönderirlerse iade edersin o geçen sürede zamlanan kartın parasını da yine cebinden verip tekrar sipariş verirsin Amazon'cuğundan.
Haluk Albayrak
Yetkin
Amazon değişim sağlayabiliyor bu arada. Ellerinde stok olması lazım ama.
Blackraven
Üstün
Ortada müşteri mağduriyeti var mevcut durum arkadaş ürünü satın almış ve 5 dakika sonra iptal edilmiş gibi bir durum olsa hadi diyeceğim insan hatasıdır kızılmaması gerekir eyvallah. Adama ürün gelmiş velev ki arkadaş teknolojiden anlamayan biri? Bu olayı fark etmedi? O zaman ne olacaktı? Amazon burada %100 haksız durumda. Müşterisine vaat ettiği ürünü göndermesi gerekiyor.
Son düzenleyen: Moderatör:
Detaylara ASROCK ANAKART-90-MXBQ00-A0UAYZ-X870 PRO RS WiFi yazmışlar. Başlık ve görsel yanlış sanırım.
Buradan tahmin etmiştim olacakları. Tüketiciyi suçlayanları görmek üzücü. Arkadaşa ya yardımcı olun ya da saçma fikirlerinizi kendinize saklayın ki mağdur insanın canını daha da sıkmayın. Trollseniz ona göre muamele yapılsın. Tekrardan geçmiş olsun hocam, umarım hakkını alabilirsin. THH'ye gitmen doğru olacak ama aylarca uğraşabilirsin.Hakkını aramaya çalışana tepki göstereni de ilk defa gördüm![]()
LA Knight
Üstün
Millet kör filan mı ya? Orada kocaman Steel Legend yazıyor ve satıcı da kabak gibi AMAZON.COM.TR yazıyor. Başkası yazmıyor. Yazmış olmak için yazmaları yok mu bir de o da ayrı komik. Yanlış ürün gönderiminden değişim hakkın var. Bu konuda kesinlikle haklı sen çıkıyorsun. THH'ye şikayet ettiğinde de üründe Steel Legend yazarken başka ürün gönderdikleri için sen haklı çıkacaksın.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Yeni konular
-
-
-
-
POCO X8 Pro Max telefonun ekran renkleri çok soluk ve renksiz
- Evet gerçekten de öyle
-
-
-
Termal Macun, PTM7950, Ice Dragon Kryosheet - Hangisi tercih edilmeli?
- mortem.dll bulunamadı
Yeni mesajlar
-
Termal Macun, PTM7950, Ice Dragon Kryosheet - Hangisi tercih edilmeli?
- mortem.dll bulunamadı
-