Saint hoca aynen devam ediyor, P R O F O U N D ise uyarı yedi sanırım ondan beridir çok az konuda görüyorum. Hani yine var ama o eskisi kadar aktif değil. Ben şeyi çok merak ettim, forumda 1 tane Casper G870 öneren eleman yokken siz neden önerdiniz ?
Zaten Technopat Sosyal'den gelen baya modeartör vardır bence burada. Yönetimde de dediğim gibi, asla Technopat'tı bırakıp yeni forum açacağı aklımın ucundan geçmeyen Recep abi var. Bunlar hep Technopat Sosyal'de muhtemelen büyük kitlelere ulaşan kişi oldukları için çokta farklı olacağını sanmıyorum. Yani evet gönüllüdür yani iki tarafında moderatör kitlesini seviyorum.
Monitör konularından burada bahsetmek gereksiz olacak biraz ama Fantastik Türk var o da baya iyi bir şekilde monitör öneriyor ancak monitör konularında kullanılan dil hiç hoşuma gitmediğinden oralara pek girmiyorum. Dediğim gibi o konularda istediğin kadar teknik bilgi ver illa karşı çıkan ve seni rapor eden ve yorumlarını beğenmeyen kişi oluyor. Enflasyonda saolsun, forumda asla önerilmeyen monitörlerin bile önerildiğini gördüğüm için sizin neden uzaklaştırıldığınızı daha iyi anlamıştım. Gözlerim Samsung Odyssey G3'ün önerildiğini gördü fiyatından dolayı ondan sonra monitör konularından uzaklaştım.
Kısaca paran neye yetiyorsa global marka olduğu sürece öner geç modeline döndü öneri konuları. Ne ghosting konuşan kaldı ne de renk gamutu, FantastikTürk hocam konuşuyor bir tek Saint hocam bile teknik detaydan kaçınarak al, alma tarzı öneri yapıyor kısa kısa geçiyor. Yani monitör konuları asla eskisi gibi olmayacak gibi.