Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kullanıyorum, buranın ismi pek hoş gelmiyor :D Daha yaratıcı ve markalasabilecek bir isim tercih edilebilirdi. Sonuçta ayrılık haberlerini duyurunca büyük bir kitleye sahip bir forum olacağı belliydi.

Tamam susamlı çubuk.
Şaka şaka :D Tech Olay, E-kolay, Fritolay.
Bana güzel geliyor ya :p Olay oldu çünkü site.

Son düzenleyen: Moderatör:
1707998232552.webp

Bir süre forumdan uzaklaştırma aldım ve hiç aktif olamamıştım. Aktifliğimde genel olarak macOS üzerineydi. Şu an ne var ne yok diye girdiğim bir forum sayılmaz. Buradayım gibi gözüküyor.

Technopat'ta çok fazla mesajım yoktu, aktif değildim. 4-5 yıldır da siteye üyeyim. Recep Bey bu siteye geçince buraya da kaydoldum ama aktif olmaya başladım. Orayı da hiç kullanmıyorum artık.

Merak ediyorum: Önceden Technopat kullanıyor muydunuz veya halen kullanıyor musunuz?
Techolay açılıncaya kadar oradaydım. 18 Ağustos 2022 tarihinden beri Technopat hesabım var zaten. Buraya gelince orası eski tadı vermemeye başladı. Ama arada bakıyorum.

Yavaş yavaş maziye geçiyor orası benim için, inanılmaz saçma bir moderasyon uygulamasına sahipler şu an. Alakasız yani.

Ayrıca kitlesi patatese dönmüş, telefon tavsiyelerine girin kendinizi kemirirsiniz. Yine de benim için yeri çok ayrı, forum kültürünü aşıladı bana, teknolojiyle tanıştırdı, çok işime yarayan bilgiler edindim. Banım açılınca elbette ki orayı da kullanacağım fakat orayı kullanma sebebim çoğunlukla yardım etmek olur, takılmak için ana yerim kesinlikle burası. Buranın ortamı harika şu an.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.