Siz peki ilgili firma ile görüşüp iade talebinizi söylediniz mi? Direkt olarak ürünleri kendisine mi gönderdiniz? Normalde form vb doldurtuyor bu resmi arkadaşlar. Siz arayıp sorun siz aramadıkça bakmayacaklar çünkü.

Evet hocam iade talebini ilettim. Anlaşma kodu ilettiler. Form doldurma bildiğim kadarıyla değişim için istiyorlar.

Evet olabilir ben arızalı ürünün değişim için yazışıp görüşmüştüm kendileri ile, dediğim gibi siz peşine düşün mutlaka yoksa onların arayıp ilgi göstereceğini pek zannetmiyorum.

Evet olabilir ben arızalı ürünün değişim için yazışıp görüşmüştüm kendileri ile, dediğim gibi siz peşine düşün mutlaka yoksa onların arayıp ilgi göstereceğini pek zannetmiyorum.

Aramazsam dediğiniz gibi ilgi göstermezler büyük ihtimalle. Teşekkürler.

Hocam az önce aradım iade birimine yonlendirdiler. İade talebiniz alınmış, muhtemelen yarınki iade listesine eklenir dediler. Bu tam olarak ne oluyor?

Son düzenleme:

Evet hocam aradıktan sonra bir mail geldi iade sureciniz başarıyla tamamlanmıştır diye. 1-7 iş gününde kartıma yansıyacakmıs.

3-4 günde iadeniz onay veya red veriliyor. Kutu açıksa süreç uzayabilir. Ben kontrolcü iade etmiştim.

@8898, hocam kusura bakmayın rahatsız ediyorumda. Pazartesi günü iade onaylandı kaç güne banka hesabına düştü acaba çünkü Iyzico müşteri hizmetleri ile görüştüm ve bana bankaya iade edilen bir ücretin olmadığını söyledi.

Son düzenleme:
Evet hocam aradıktan sonra bir mail geldi iade sureciniz başarıyla tamamlanmıştır diye. 1-7 iş gününde kartıma yansıyacakmıs.

@8898, hocam kusura bakmayın rahatsız ediyorumda. Pazartesi günü iade onaylandı kaç güne banka hesabına düştü acaba çünkü Iyzico müşteri hizmetleri ile görüştüm ve bana bankaya iade edilen bir ücretin olmadığını söyledi.
Banada öyle dedikten ertesi gününde iade sağlandı.