Telefonumun ekranında, videoda gördüğünüz gibi, renkli çizgi çıkıyor ve takılıp kalıyor. Kendi kendine yeniden başlatıyor ve yaklaşık 15–20 dk sonra tekrar ediyor. Bunu bu şekilde sürekli tekrarlıyor. Arada siyah kare kutu gibi bir şey çıkıyor ve sonra yine kayboluyor. Çözümü nedir, ne yapılmalıdır?
Anakart zorlanıyor o ses ondan çıkıyor o da ekrana işleyemediğinden ötürü telefona bozuk cizgi ya da pixel veriyor. (Galaxy S7de başıma gelmişti tahminlerim bu yönde) Güç düğmesi ve ses kısmaya abanın yeniden başlasın. Cihazı şarjdayken kullanıyorsanız kullanmayın.
Anakart zorlanıyor o ses ondan çıkıyor o da ekrana işleyemediğinden ötürü telefona bozuk cizgi ya da pixel veriyor. (Galaxy S7'de başıma gelmişti tahminlerim bu yönde) güç düğmesi ve ses kısmaya abanın yeniden başlasın.
hocam 1 aydır bu sorunu yaşıyorum internette gördüğüm her şeyi denedim hafızam bomboş ama telefonu kullanmadığımda bile kendini yeniden başlatıp duruyor
hocam 1 aydır bu sorunu yaşıyorum internette gördüğüm her şeyi denedim hafızam bomboş ama telefonu kullanmadığımda bile kendini yeniden başlatıp duruyor