Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
Şekersiz bir sakız al, hafif ıslatıp esnet. Hoparlör kısmına yapıştır ve 20-30 saniye bekletip yavaşça çek. Bütün kiri alır. Ama sakın ahizeye yapma o işlemi.
Aşırı yumuşak olarak satılan diş fırçalarından al fırçala, açık ara en temiz ve rahat çözüm bu.Selam, uzun süredir telefonumun hoparlör kısmını temizlemiyordum. Şimdi fark ettim resmen orası ayrı bir medeniyet kurmuş gibi gözüküyor. Delikleri küçük ben en kolay nasıl temizleyebilirim?
Koneko Toujou
Üstün
O su kaçması için olması gerek.
Hiç denemedim.
Aşırı yumuşak olarak satılan diş fırçalarından al fırçala, açık ara en temiz ve rahat çözüm bu.
Eskiden diş fırası ile temizliyordum ancak telefonun kasasını çizdim bir daha öyle bir şey yapacağımı düşünmüyorum.
Şekersiz bir sakız al, hafif ıslatıp esnet. Hoparlör kısmına yapıştır ve 20-30 saniye bekletip yavaşça çek. Bütün kiri alır. Ama sakın ahizeye yapma o işlemi.
Markası önemli mi? Bir sorun oluşur mu sakızın hopörlerde kalması… gibi?
Marceline
Yazı İşleri Müdürü
Sakın şekersiz sakız deneme. Ben internette görüp denedim, iPhone 13 Pro Max üst ahizemi mahvettim. Tıkamıştı ses gelmiyordu direkt üst hoparlörden. İğne ile kazıyarak çıkarmaya çalıştım, çıkarabildim ama ahize filesi yok şu an ama ses çok iyi ve net geliyor
.
Son düzenleyen: Moderatör:
Geçmiş olsun hocam, @Iorweth hocam da ahizeye uygulanmaması gerektiğini söylemiş.Sakın şekersiz sakız deneme bende internette görüp denedim iPhone 13 Pro Max üst ahizemi mahvettim tıkamıştı ses gelimiyordu direk üst hoparlördeniğne ile kazıyarak çıkarmaya çalıştım çıkarabildim ama ahize filesi yok şu an ama ses çok iyi ve net geliyor
![]()
- Temizlik macunu.
- Maskeleme bandı.
Sakız da olur fakat iz bırakma vs gibi sorun oluşabilir. Çıkar ama uğraştırır.
Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni konular
-
-
-
-
-
60.000 TL bütçe ile Gaming.Gen.TR hazır sistem karşılaştırması
- Angus Young
-
Akılalmaz güvenlik açığı: Kullanılmış numaraları yeniden satıyorlar
- Rubiks Cube