Detaylar
Kim cevapladı?@792 Maskeleme uygulaması, boyama ve dekorasyon işlerinde kullanılan, yüzeylere kolayca yapışabilen ve iz bırakmadan kolayca sökülebilen özel bir banttır.
Standart maskeleme bandı almanız gerekli .
Genel olarak ev içi kullanımlar için tercih edilen bant türü olup düşük ve orta yapışkanlıdır. Yüzeylere zarar vermez ve kolayca sökülebilir.
İNTERNETTE yazın çıkar telefon için veya ev için
Standart maskeleme bandı almanız gerekli .
Genel olarak ev içi kullanımlar için tercih edilen bant türü olup düşük ve orta yapışkanlıdır. Yüzeylere zarar vermez ve kolayca sökülebilir.
İNTERNETTE yazın çıkar telefon için veya ev için
@deliturk Bunlar mı hocam? Sadece bantı alıp hopörlör kısmına yerleştirmem ardından bir süre bekledikten sonra çekmem yeterli, değil mi?
ty.gl
Teşekkürler.
welly chem Sarı Maskeleme Bandı 36x30m Fiyatı, Yorumları - Trendyol
welly chem Sarı Maskeleme Bandı 36x30m yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Sakın şekersiz sakız deneme. Ben internette görüp denedim, iPhone 13 Pro Max üst ahizemi mahvettim. Tıkamıştı ses gelmiyordu direkt üst hoparlörden. İğne ile kazıyarak çıkarmaya çalıştım, çıkarabildim ama ahize filesi yok şu an ama ses çok iyi ve net geliyor.
Hocam zaten belirttim üstte
Markası önemli mi? Bir sorun oluşur mu sakızın hopörlerde kalması… gibi?
Değil hocam, ben falım sakızla yapmıştım. Sakız yapışkan madde, birbirini çeker. Dikkatli yaparsanız kalma ihtimali yok. Ama dediğim gibi ahizeye uygularsanız da kalmama ihtimali yok
Marceline
Yazı İşleri Müdürü
Hocam zaten belirttim üsttegeçmiş olsun ben de aynı şeyi yaptım çünkü
ahize delikleri çok küçük olduğu için yapışıyor ama hoparlörün deliği daha büyük ve onlarca kez uygulamama rağmen hiçbir kalıntı bırakmadan tüm kiri çektim. Dikkatli yapmakta fayda var tabii.
Değil hocam, ben falım sakızla yapmıştım. Sakız yapışkan madde, birbirini çeker. Dikkatli yaparsanız kalma ihtimali yok. Ama dediğim gibi ahizeye uygularsanız da kalmama ihtimali yok![]()
Teşekkürler, vallahi şu an orada bir boşluk var. Gören soruyor ne oldu diye
HDDKullanıyorum
Üstün
Sıcak silikon döküp çekiyorum işe yarıyor ama biraz riskli.
Teşekkürler, iyi günler dilerim.
- Makaleler
- 43
Elektrik süpürgesi ile oradaki tozları ve kirleri çekebilirsin.
Yeni konular
-
-
HP Victus'taki SSD Casper Excalibur G770'e uyar mı?
- BirForumcuKişi
-
-
-
-
-