Max Caulfield 65
Üstün
Merhaba arkadaşlar. Geçen hafta Sony, The Last of Us Part II'nin PC sürümünü duyurdu. 3 Nisan 2025'te çıkacak. Portun arkasında Nixxes ve Iron Galaxy var mış. Part I'in PC portunu Iron Galaxy tek başına yapmıştı ve rezil halde çıkmıştı. Part II'de en azından Nixxes ile birlikte çalışıyorlar, yani o kadar kötü olmayacağını umuyorum. Her neyse, konumuz bu değil.
The Last of Us Part II nasıl bir oyundur? PS4 veya PS5'te oynamış olanların yorumlarını bekliyorum. Hikaye, oynanış gibi konularda oyun nasıldır?
Bu arada oyunu çıktığı gibi almayacağım. Part I'de rezil porttan dolayı ağzım yandı, bu yüzden Part II'de kullanıcıların yorumunu bekleyip öyle alacağım. Hatta muhtemelen çıktığı gibi kırılır, o şekilde de deneyebilirim.
The Last of Us Part II nasıl bir oyundur? PS4 veya PS5'te oynamış olanların yorumlarını bekliyorum. Hikaye, oynanış gibi konularda oyun nasıldır?
Bu arada oyunu çıktığı gibi almayacağım. Part I'de rezil porttan dolayı ağzım yandı, bu yüzden Part II'de kullanıcıların yorumunu bekleyip öyle alacağım. Hatta muhtemelen çıktığı gibi kırılır, o şekilde de deneyebilirim.