Max Caulfield 65

Üstün
Makaleler
15
Yer
Arcadia Bay
Merhaba arkadaşlar. Geçen hafta Sony, The Last of Us Part II'nin PC sürümünü duyurdu. 3 Nisan 2025'te çıkacak. Portun arkasında Nixxes ve Iron Galaxy var mış. Part I'in PC portunu Iron Galaxy tek başına yapmıştı ve rezil halde çıkmıştı. Part II'de en azından Nixxes ile birlikte çalışıyorlar, yani o kadar kötü olmayacağını umuyorum. Her neyse, konumuz bu değil.

The Last of Us Part II nasıl bir oyundur? PS4 veya PS5'te oynamış olanların yorumlarını bekliyorum. Hikaye, oynanış gibi konularda oyun nasıldır?

Bu arada oyunu çıktığı gibi almayacağım. Part I'de rezil porttan dolayı ağzım yandı, bu yüzden Part II'de kullanıcıların yorumunu bekleyip öyle alacağım. Hatta muhtemelen çıktığı gibi kırılır, o şekilde de deneyebilirim. :)

Ben sevmedim hikayenin devamını ama vuruş hissi güzel, oyunun yarısına kadar çatışmak ve etrafı izlemek hoş. Para verip almaya değer mi bence değmez. Ps5 aldığımda yanında vermişti aldığım kişi öyle oynamıştım Part 2'yi.

Ben sevmedim hikayenin devamını ama vuruş hissi güzel, oyunun yarısına kadar çatışmak ve etrafı izlemek hoş. Para verip almaya değer mi bence değmez. Ps5 aldığımda yanında vermişti aldığım kişi öyle oynamıştım Part 2'yi.
Zaten muhtemelen tam fiyattan almayacağım. Ya indirimde alırım ya da korsan indiririm.

Hikayesini sever sevmezsin ama hem gerçekçi, tok oynanışı hem de sunumu ile hala en iyisidir bana göre. Animasyon olarak hem bu kadar iyi hem de akıcı bir örnek yok gibi bir şey.

Merhaba arkadaşlar. Geçen hafta Sony, The Last of Us Part II'nin PC sürümünü duyurdu. 3 Nisan 2025'te çıkacak. Portun arkasında Nixxes ve Iron Galaxy var mış. Part I'in PC portunu Iron Galaxy tek başına yapmıştı ve rezil halde çıkmıştı. Part II'de en azından Nixxes ile birlikte çalışıyorlar, yani o kadar kötü olmayacağını umuyorum. Her neyse, konumuz bu değil.

The Last of Us Part II nasıl bir oyundur? PS4 veya PS5'te oynamış olanların yorumlarını bekliyorum. Hikaye, oynanış gibi konularda oyun nasıldır?

Bu arada oyunu çıktığı gibi almayacağım. Part I'de rezil porttan dolayı ağzım yandı, bu yüzden Part II'de kullanıcıların yorumunu bekleyip öyle alacağım. Hatta muhtemelen çıktığı gibi kırılır, o şekilde de deneyebilirim. :)
Neil Druckmann'ın anlattığına göre İlk oyunda Neil Druckmann bize sevgiyi anlattı. Öz kızı olmayan bir kızı dünyayı kurtarmak pahasına kurtarmayı anlattı, ikinci oyunda ise bize nefreti anlattı oyun bittikten sonra herkesten nefret ettik Ellie, Abby hatta Joel'dan bile. Korkunç derecede kaliteli bir development ile geliştirilmiş bir oyundur, yanlış hatırlamıyorsam 25-30 saat oynama süresi var ilk oyunu oynayıp sevdiysen bu da muhteşem bir devam oyunu olacaktır senin için.

Bu konu hakkında sevdiğim bir video var aşağıya ekliyorum;

Witcher 1, Witcher 2, Witcher 3 ve DLC'ler ve üstüne kitapları almak daha mantıklı geliyor. (Asla Witcher değilim)

PS5'de oynamıştım hiç sorunla karşılaşmadım. Gayet akıcı şekilde oynadım. Söylediğin gibi ilk çıktığında PC tarafında illa ki sorunlar olacaktır. Oynanış olarak ben çok beğendim mekanikleri, grafikleri, vuruş hissiyatı gerçekten üst düzeyde. Ancak işin hikaye tarafına gelirsek 23-24 saatlik bir oyunun 15 saatinde hat da daha fazlasında oyun seni empati yapman için zorluyor. Oyunu yarıda bırakmamamın tek sebebi bir sürü para verip almış olmam oldu. 3. oyun çıkacak diyolar. Hikayeyi nasıl devam ettireceklerini çok merak ediyorum umarım ikinci oyun gibi olmaz.

Benim için kusursuz bir oyundur. Oldukça cesur yazılmış güzel ,özgün bir senaryoya sahiptir. Piyasaya çıkmış oyunların hepsinden daha iyi ve akıcı animasyonları vardır. Grafikler ps4 de bile çok iyiydi PC de daha da iyi olur. Vuruş hissi olarak da en iyisi bence. Ben bu kadar vurduğumu hissettiğim bir oyun oynamadım. Belki GoW olabilir ama onda da silah değil de yakın dövüş kullandığımız için karşılaştırmak mantıklı değil.