Birinci oyunu PC'den oynayıp bitirdikten sonra düştüğüm inanılmaz boşluğun yerini dolduracak olan Part II tahmini olarak ne zaman bilgisayara çıkar? Oyunların ikisi de PlayStation'da oynanabilir haldeyken iki partı PC'ye ayrı ayrı çıkarma fikirleri bana aşırı garip geldi. İki kısım da PC için hazır hale getirildikten sonra aynı anda veya birkaç hafta ara ile çıkartılması daha mantıklı olmaz mıydı hikayeden kopmama açısından?
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 17 Aralık 2023
- Makaleler
- 4
2024 Game Awards'da görürsek ki yüksek ihtimal göreceğiz 2025 ortası gibi çıkar.Birinci oyunu PC'den oynayıp bitirdikten sonra düştüğüm inanılmaz boşluğun yerini dolduracak olan Part II tahmini olarak ne zaman bilgisayara çıkar? Oyunların ikisi de PlayStation'da oynanabilir haldeyken iki partı PC'ye ayrı ayrı çıkarma fikirleri bana aşırı garip geldi. İki kısım da PC için hazır hale getirildikten sonra aynı anda veya birkaç hafta ara ile çıkartılması daha mantıklı olmaz mıydı hikayeden kopmama açısından?
- Makaleler
- 7
Daha 1. Oyun çıkalı 1 sene olmadı. Çıktı ama kaç ay güncelleme ile adam edelim diye çalıştılar. Yakın zamanda geleceğini düşünmüyorum.
2024 sonu veya 2025 başı bence.
2024 sonu veya 2025 başı bence.
Bu yıl gelir.
- Makaleler
- 4
Game Awards'da tanımadan çıkaracaklarını sanmıyorum. Ama öyle olursa daha iyi tabi.
Bu yıl içinde çıkacak, remastered çıkmasının amacı belli zaten.
- Makaleler
- 2
Bu sene çıkacak.