bagatur

Uzman
Arkadaşlar ben anlamadım yardımcı olursanız çok sevinirim. Geçenlerde yapılan kura sonuçlarına baktığımda bana TOKİ çıktığını gördüm. Fakat e-Devlet'te "Yedek" olarak gözüküyor. İşin aslı nedir?

Arkadaşlar ben anlamadım yardımcı olursanız çok sevinirim. Geçenlerde yapılan kura sonuçlarına baktığımda bana TOKİ çıktığını gördüm. Fakat e-Devlet'te "yedek" olarak gözüküyor. İşin aslı nedir?

Öncellikle hayırlı olsun. TOKİ sonuçları da bir asıl bir de yedek olur. İlk çıkan kişi parayı ödemezse, istemezse sana geçiyor. Yani şu an tam çıkmak değil, sadece yedektesin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncellikle hayırlı olsun. TOKİ sonuçları da bir asıl bir de yedek olur. İlk çıkan kişi parayı ödemezse, istemezse sana geçiyor. Yani şu an tam çıkmak değil, sadece yedektesin.
Ben kura sonuçlarında ad soyad tc falan görünce çıktı sanmışım hocam pardon 🥲

Abiler şimdi de "Yedek olarak hak sahibi oldunuz" diyor. Yedekten çıkıp asıl mı oldum şimdi?

Son düzenleme: