Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Grimes.6

Başarılı
Oyun dahili ekran kartını mi kullanıyor anlamadım? GPU %100 şeklinde 1579 MB nasıl olabiliyor? İki kez de oyundan attı. MSI Afterburner bu şekilde: Oyun Tomb Raider GOTY
Laptop Nitro 16 RTX 4050 Ryzen 5 7535HS

Ekran görüntüsü 2024-05-03 215127.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Genelde GPU1, dahili ekran kartiniz olur. Su anda kullanimda olan GPU'nuz, harici ekran kartiniz. Anormal bir durum yok.
GPU %100 şeklinde 1579 MB nasıl olabiliyor?
Bu dediginizi tam olarak anlayamadim. Oldukca eski bir oyun, bu yuzden bu VRAM degerleri oldukca normal. Cok VRAM kullanmayacaktir eski oldugu icin haliyle. Buna ek olarak GPU kullaniminizin %100 olmasi iyi bir seydir.

Afterburner içinde GPU numarasının karşısında GPU adı yazmakta. Oradan anlayabilirsiniz.
GPU 2 RTX görünmekte, teşekkür ederim.
Genelde GPU1, dahili ekran kartiniz olur. Su anda kullanimda olan GPU'nuz, harici ekran kartiniz. Anormal bir durum yok.

Bu dediginizi tam olarak anlayamadim. Oldukca eski bir oyun, bu yuzden bu VRAM degerleri oldukca normal. Cok VRAM kullanmayacaktir eski oldugu icin haliyle. Buna ek olarak GPU kullaniminizin %100 olmasi iyi bir seydir.
Anladım teşekkürler.