Şenol Güneş'lik bir şey yok. Takımda adam akıllı kadro oyuncusu yok. Giren oyuncular birbirine yabancı.

İlk yarıdaki verilmeyen gol dışında hakemi de takdir ettim bir Trabzonsporlu olarak. Güzel yönetti maçı. Gençti, acemiydi belki ondandır ama umarım böyle iyi yönetime devam eder.

Fenerbahçe'yi tebrik ederim. Güzel seyir zevki yüksek maç izledik.
Acil bir şekilde yönetimsel değişikliğe gidilmesi lazım. 15-16'dan beter oluruz bu yıl.

Fenerbahçe hakkıyla kazandı ama genel anlamda hakem çok kötü yönetti. İki takıma da verilmeyen kartlar ve hiçbir şey olmamasına rağmen çalınan faul kararları var. Amrabat ın pozisyonu gibi. Ama bir kez daha bu ülkede futbol izlenmeyeceğini gerçekten anladım. Herkes pozisyonları kendi açısından değerlendiriyor. İptal edilen bir gol var. Buna objektif yaklaşanı görmedim. Küfür, kıyamet, lanet okuma, beddua etme, iftara atma, yani buna geçerli veya geçersiz diyen insanların çoğunluğunun tarafsız olduğunu düşünmüyorum.

Acil bir şekilde yönetimsel değişikliğe gidilmesi lazım. 15-16'dan beter oluruz bu yıl.
Yok, bu takım Şenol Güneş'in elinde toparlar. Ama kadrodan net 2-3 ismi kesmesi lazım. Bunların başında Ozan var, Ozan'ı yedeğe çekmesi şart. Yani Avcı döneminin çöplüğünü toplamak zor olacak.

2 pozisyon gerçekten penaltıydı. Aynı pozisyonda bizim golümüz iptal edilirken fenere gol verildi. Mum dibini aydınlatmaz sözü tekrar tuttu. Teşekkür ederiz Hacıosmanoğlu sayende yine aynı durumlara düşeceğiz.
Hakem 2 taraf için de kötü kararlar verdi. %100 penaltısı verilmedi Fener'in. Ama bizim pozisyonlar da penaltıydı.

Fenerbahçe hakkıyla kazandı ama genel anlamda hakem çok kötü yönetti. İki takıma da verilmeyen kartlar ve hiçbir şey olmamasına rağmen çalınan faul kararları var. Amrabat ın pozisyonu gibi. Ama bir kez daha bu ülkede futbol izlenmeyeceğini gerçekten anladım. Herkes pozisyonları kendi açısından değerlendiriyor. İptal edilen bir gol var. Buna objektif yaklaşanı görmedim. Küfür, kıyamet, lanet okuma, beddua etme, iftara atma, yani buna geçerli veya geçersiz diyen insanların çoğunluğunun tarafsız olduğunu düşünmüyorum.

Ben bir Fenerli olarak o pozisyona gol dedim. Devre arasında Twitter'da yayınlanan tepeüstü kamera görüntüsüne bakınca orada Mert Müldür'ün net olarak çekildiği gözüküyor. Yayıncı kuruluş bu görüntüleri kasten yayın sırasında vermeyip insanların birbirine saldırmasını sağlıyor.

Yok, bu takım Şenol Güneş'in elinde toparlar. Ama kadrodan net 2-3 ismi kesmesi lazım. Bunların başında Ozan var, Ozan'ı yedeğe çekmesi şart. Yani Avcı döneminin çöplüğünü toplamak zor olacak.
Değişikliklerde çok geç kaldı. 2-2'yi bekledi resmen.

Avcı'nın ikinci kez geri gelmesi zaten tamamen saçmalıktı. Ona bu kadar sabır gösterileceğine Bjelica'ya sabır gösterilseydi takımın daha iyi olacağını düşünüyorum.