Buna kesinlikle katılıyorum.Değişikliklerde çok geç kaldı. 2-2'yi bekledi resmen.
Buna kesinlikle katılıyorum.Değişikliklerde çok geç kaldı. 2-2'yi bekledi resmen.
Değişiklikler çok geç geldi. Dakika 87 olmuş neyi bekledi bu adam.Değişikliklerde çok geç kaldı. 2-2'yi bekledi resmen.
Trabzon'a kıl olmakla pek bir alakası yok bence.Bir Beşikraş’lı olarak Amrabat’ın golünde babamla GOOOL diye bağırdık. Çok kıl oluyorum Trabzon’a ya.
Yönetim maalesef ne futbolcu ne de antrenör bulma konusunda rezalet. Bu noktada doğru adım atacak hoca şart. Şenol yaparsa yapar, yoksa yönetim gitmeli kökten.Avcı'nın ikinci kez geri gelmesi zaten tamamen saçmalıktı. Ona bu kadar sabır gösterileceğine Bjelica'ya sabır gösterilseydi takımın daha iyi olacağını düşünüyorum.
Zaten 1 ay sonra kongre var.Yönetim maalesef ne futbolcu ne de antrenör bulma konusunda rezalet. Bu noktada doğru adım atacak hoca şart. Şenol yaparsa yapar, yoksa yönetim gitmeli kökten.
Kongrede hiçbir şey değişeceğini düşünmüyorum. Ah keşke Ağaoğlu kalkıp geri gelse.
Maçı izleseydin 12 dakika neden verildi öğrenirdin ki penaltısını vermediler.Maçı izlemedim ancak +12 çok düşündürücü. Fener atana kadar devam .