CS:GO'da oldukça popüler olan train haritası CS2'ye eklendi.

Eki Görüntüle 98563

Düzenleme: Map, düzenlenmiş haliyle oyuna eklenmiş. CS:GO'ya göre biraz farklı bir atmosferi var ama bence daha güzel.

Neredeyse 9 GB'lik güncelleme için gelen içerikler gerçekten çok az. Neyse, onu geçiyorum ama oyun çıkalı 1 yıl oldu ve hâlâ eksik haritalar var. Haritaları hazır etmeden bu kadar erken duyurmasaydınız keşke. Özellikle yoldaş modu çok sıkıcı, çünkü çok az harita var. Ayrıca rekabetçi modun rank sistemini tek bir rank üzerinden ilerletmeleri gerekiyordu. Yoksa rekabetçi oynayan pek olmaz. Premier ayrı bir maç sistemi, rekabetçi ayrı bir sistem ve her haritaya özel rank sistemi getirerek neyi değiştirdiniz ki? Hardcore oynayan Premier girer, benim gibi rahat oynamak isteyen rekabetçiye girerdi. Rekabetçi sistemi bozmanın bir anlamı yoktu. Kaç yıllık CS oyuncusuyum ama bu dönemde oyundan çok soğudum. Özellikle yeni gelen güneşli tema çok bayıcı, eski karanlık tema çok daha iyiydi.

Çocukken binlerce saat oynadığım harita adminler hileyim diye ban atıyordu modem resetleyip isim değiştirip giriyordum.

de_westwood_big 👊
_big versiyonunu bilmiyorum. Düz versiyonu var mış atelyede. :D

@10517, vay be özlemişim ama eskisi başkaydı. :D

1731576684922.webp

1731576736612.webp

1731576783967.webp

Bu da son:

1731576852037.webp

@10517, yok kanki ya eskiler güzel değil eskiden güzelmiş. Şu seslere atmosfere baksana:

Son düzenleme:
yok kanki ya eskiler güzel değil eskiden güzelmiş. Şu seslere atmosfere baksana:
Şu an Elden Ring oynarken o hazzı alamıyorum. Tüplü ekranda 30FPS 720p de_westwood sene 2010 felan ne günlerdi be. İlk serverimi satın aldığım günleri hatırlıyorum oyunyöneticisinden 30TL ye panel alıp 200TL lik adminlik satmıştım :D o zamanlar deli para.

Atölyeden nasıl oynayacağım hakkında kısaca yazabilir misin? CS2 teferruatlı bilmiyorum sadece Rekabetçi oynuyordum.

Aynen öyle. 5 TL'lik adminliği bedavaya kapınca evde sevinç çığlıkları atmıştım. Öyle paraydı bunlar. :D Westwood'u ise kuzenin tüplü PC'sinde oynardık. Westwood'u indirebileceğin yeri gösteriyorum. Farenin bulunduğu Atölye'ye bas.

1731586352202.webp

Aramaya westwood yaz:

1731586371392.webp

İlk çıkanı veya beğendiğin bir başkasını seç:

1731586424310.webp

Abone Ol'a bas:

1731586417783.webp

Sonrasında oyuna gir. OYNA bas ve Atölye Haritaları seç. Abone olduğun tüm haritaları göreceksin. BAŞLAT diyerek botlarla falan oynayabilirsin. Muhtemelen arkadaşlarını da davet edebiliyorsundur.

1731586500629.webp

Aynen öyle. 5 TL'lik adminliği bedavaya kapınca evde sevinç çığlıkları atmıştım. Öyle paraydı bunlar. :D Westwood'u ise kuzenin tüplü PC'sinde oynardık. Westwood'u indirebileceğin yeri gösteriyorum. Farenin bulunduğu Atölye'ye bas.

Eki Görüntüle 98651

Aramaya westwood yaz:

Eki Görüntüle 98652

İlk çıkanı veya beğendiğin bir başkasını seç:

Eki Görüntüle 98654

Abone Ol'a bas:

Eki Görüntüle 98653

Sonrasında oyuna gir. OYNA bas ve Atölye Haritaları seç. Abone olduğun tüm haritaları göreceksin. BAŞLAT diyerek botlarla falan oynayabilirsin. Muhtemelen arkadaşlarını da davet edebiliyorsundur.

Eki Görüntüle 98655

Çok sağ ol deneyeceğim lakin ben bu mapı başka oyuncularla oynayacağım sanmıştım botlarla çok sarmaz :D Ama sağ olasın.

Son düzenleyen: Moderatör: