Detaylar
Kim cevapladı?2 - 3 Tane halı vardı onu bile çıkarmaya tenezzül ediyorlar. Şikayet sonrası gelip çıkardıar. 
Hem kargo parası veriyoruz hem yaptıkları muameleye bak?
Hem kargo parası veriyoruz hem yaptıkları muameleye bak?
Geçen ay Hepsiburada üzerinden bulaşık makinesi aldım. 6. katta oturuyorum, asansör yok ve kapıma kadar çıkarttılar. Sipariş verdikten sonra aynı şeyi ben de düşündüm ve Hepsiburada canlı desteğe ulaşmıştım. Bana; "Ağır eşyalarda kargo firmalarıyla eğer binada asansör varsa veya "merdiven yapısı" uygunsa kapıya kadar çıkartmaları için anlaşmamız var, eğer olur da daireye kadar çıkartmazlarsa bize tekrar ulaşın, daireye kadar teslim için kayıt açalım." gibi bir söylemde bulunmuşlardı. Muhtemelen birçok e-ticaret sitesi bu şekildedir. Siz de yine Trendyol desteğe ulaşarak teyit edebilirsiniz.
Geçen ay Hepsiburada üzerinden bulaşık makinesi aldım. 6. katta oturuyorum, asansör yok ve kapıma kadar çıkarttılar. Sipariş verdikten sonra aynı şeyi ben de düşündüm ve Hepsiburada canlı desteğe ulaşmıştım. Bana; "ağır eşyalarda kargo firmalarıyla eğer binada asansör varsa veya "merdiven yapısı" uygunsa kapıya kadar çıkartmaları için anlaşmamız var, eğer olur da daireye kadar çıkartmazlarsa bize tekrar ulaşın, daireye kadar teslim için kayıt açalım." gibi bir söylemde bulunmuşlardı. Muhtemelen birçok e-ticaret sitesi bu şekildedir. Siz de yine Trendyol desteğe ulaşarak teyit edebilirsiniz.
Sağ olasın üstadım birazdan ararım Trendyol'u sorarım.
baysigma
Uzman
Ben bir kedi maması, kedi kumu almak için aşağıya iniyorum o gün sandalye sipariş ettim, onu da kendim aldım.