power10

Uzman
1-2 gün önce Trendyol'dan kanepe siparişi verdim. Az önce de arkadaş ile konuştum dedi ki keşke vermeseydin çıkartmıyorlar Bina'nın kapısına koyup gidiyorlar gerçekten öyle mi kafamda soru işareti oluştu?

Geçen ay Hepsiburada üzerinden bulaşık makinesi aldım. 6. katta oturuyorum, asansör yok ve kapıma kadar çıkarttılar. Sipariş verdikten sonra aynı şeyi ben de düşündüm ve Hepsiburada canlı desteğe ulaşmıştım. Bana; "Ağır eşyalarda kargo firmalarıyla eğer binada asansör varsa veya "merdiven yapısı" uygunsa kapıya kadar çıkartmaları için anlaşmamız var, eğer olur da daireye kadar çıkartmazlarsa bize tekrar ulaşın, daireye kadar teslim için kayıt açalım." gibi bir söylemde bulunmuşlardı. Muhtemelen birçok e-ticaret sitesi bu şekildedir. Siz de yine Trendyol desteğe ulaşarak teyit edebilirsiniz.

Geçen ay Hepsiburada üzerinden bulaşık makinesi aldım. 6. katta oturuyorum, asansör yok ve kapıma kadar çıkarttılar. Sipariş verdikten sonra aynı şeyi ben de düşündüm ve Hepsiburada canlı desteğe ulaşmıştım. Bana; "ağır eşyalarda kargo firmalarıyla eğer binada asansör varsa veya "merdiven yapısı" uygunsa kapıya kadar çıkartmaları için anlaşmamız var, eğer olur da daireye kadar çıkartmazlarsa bize tekrar ulaşın, daireye kadar teslim için kayıt açalım." gibi bir söylemde bulunmuşlardı. Muhtemelen birçok e-ticaret sitesi bu şekildedir. Siz de yine Trendyol desteğe ulaşarak teyit edebilirsiniz.

Sağ olasın üstadım birazdan ararım Trendyol'u sorarım.

Hafif eşyalar için birkaç kez aşağı gittiğimi hatırlıyorum ama ağır hiçbir eşya için aşağı çağırmadılar, direkt yukarı getirmişlerdi.

Aradım arkadaşlar çağrı merkezini Trendyol'un kapıya kadar çıkartmaları gerekiyor. Aksi takdirde bizimle iletişime geçebilirsiniz dediler.