Troy kabul etmeyin bankalara söyleyin yoksa kullanmayacağınızı belirtin. Bu tarz uygulamalarla hedeflenen şeyler tamamen siyasi vatandaş ile alakası yok.
Türkiye dışındaki neredeyse hiçbir yerde çalışmayan, sırf yerli diye kitlenen bir şeydir bu arkadaş.
Ziraat'e başvuru yapacağım mecburen Mastercard için.
Şirket kartlarında bunu zaten bende deneyemezler, kendi kişisel kartımın da süresi dolmak üzere. Paşa paşa Visa/Mastercard veriyorlar mı yoksa ben komple her şeyi bankadan çekip başka veren yere mi gidiyorum göreceğiz.
Yapı Kredi banka kartını Troy göndermiş. Steam'den oyun alamıyorum. Neyse ki Yapı Kredi dışında da bankalar var, o yüzden sadece MasterCard olan kredi kartımın borcunu öderken kullanıyorum aynı banka olduğu için.
Şirket kartlarında bunu zaten bende deneyemezler, kendi kişisel kartımın da süresi dolmak üzere. Paşa paşa Visa/Mastercard veriyorlar mı yoksa ben komple her şeyi bankadan çekip başka veren yere mi gidiyorum göreceğiz.
Türkiye dışındaki neredeyse hiçbir yerde çalışmayan, sırf yerli diye kitlenen bir şeydir bu arkadaş.
Ziraat'e başvuru yapacağım mecburen Mastercard için.
Bence halı sahada geçmemesi tamamen uydurma ya da adamın POS cihazını fi tarihinde kalma ya da adamın milli değerlere düşman olması. Ben TROY kartın bir yerde geçmediğini duymadım. Bazı yerlerde temassızın sorun çıkardığını duymuştum.
Vakıfbank sanal kart açarken bile otomatikman Troy olarak açtırıyor. Yurt dışı ödemedi kabul edilmediğinde fark ettim bende. Telefonla arayıp açtırmak gerekiyor sanal kartı bu yüzden.
Bence halı sahada geçmemesi tamamen uydurma ya da adamın POS cihazını fi tarihinde kalma ya da adamın milli değerlere düşman olması. Ben Troy kartın bir yerde geçmediğini duymadım. Bazı yerlerde temassızın sorun çıkardığını duymuştum.