TTNET'in fiyatını Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayet etmiştim, karar çıkmış fakat ne olup olmadığını anlayamadım.
İlgili belgede son metinlerde şöyle diyor:
Ufak özet: Başka biri Bursa'da 100 Mbps Fibernet'e 326–330 TL öderken, ben neden ADSL teknolojisinde 560 TL ve üzeri ödüyorum konusu hakkındaydı.
Ek not: Şikayet oluşturduğum zamandan ileri tarihte indirimli '399 TL' 50 Mbps bulmuştum. Karar devam ederken bunu ele almamışlar sanıyorum. Bu tür işlerle uğraşmak istemiyorum. Bir yerden açık bulup iyi savunup ileri tarihe atıyorlar...
İlgili belgede son metinlerde şöyle diyor:
- 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkındaki Kanun'un 13., 14. ve 15. maddesi hükümlerine göre satıcının ayıplı hizmette bulunmadığı, tüketicinin talebinde haksız olduğu kanaatiyle tüketicinin talebinin REDDİNE;
- 6502 sayılı Kanun'un 70. maddesinin 3. fıkrası uyarınca tarafların Tüketici Hakem Heyeti kararına karşı tebliğ tarihinden itibaren iki hafta içinde, Tüketici Hakem Heyeti'nin bağlı bulunduğu tüketici mahkemesine veya tüketicinin yerleşim yerinde bulunan tüketici mahkemesine itiraz hakları vardır. Toplantıya katılan üyelerin oybirliği ile karar verilmiştir.
Ufak özet: Başka biri Bursa'da 100 Mbps Fibernet'e 326–330 TL öderken, ben neden ADSL teknolojisinde 560 TL ve üzeri ödüyorum konusu hakkındaydı.
Ek not: Şikayet oluşturduğum zamandan ileri tarihte indirimli '399 TL' 50 Mbps bulmuştum. Karar devam ederken bunu ele almamışlar sanıyorum. Bu tür işlerle uğraşmak istemiyorum. Bir yerden açık bulup iyi savunup ileri tarihe atıyorlar...
Son düzenleyen: Moderatör: