Dreamshox 38 Üstün Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 670 Çözümler 3 Beğeniler 371 22 Temmuz 2026 #1 TÜBİS'ten girince karara bağlandı olarak gözüküyor fakat karar dosyasını göremiyorum.
Çözüm kaanleclerc 22 Temmuz 2026 Bana Kaymakamlık üzerinden belge gönderilmişti adresime zarf içerisinde. Bulunduğunuz ilçenin kaymakamlığı arayarak öğrenebilirsiniz.
Bana Kaymakamlık üzerinden belge gönderilmişti adresime zarf içerisinde. Bulunduğunuz ilçenin kaymakamlığı arayarak öğrenebilirsiniz.
kaanleclerc 11 Becerikli Profesör Katılım 20 Temmuz 2026 Mesajlar 376 Çözümler 2 Beğeniler 312 Yer Maryland, Baltimore 22 Temmuz 2026 #2 Bana Kaymakamlık üzerinden belge gönderilmişti adresime zarf içerisinde. Bulunduğunuz ilçenin kaymakamlığı arayarak öğrenebilirsiniz. Artı 1 Eksi Çözüm
Bana Kaymakamlık üzerinden belge gönderilmişti adresime zarf içerisinde. Bulunduğunuz ilçenin kaymakamlığı arayarak öğrenebilirsiniz.
KS KS Dreamshox 38 Üstün Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 670 Çözümler 3 Beğeniler 371 22 Temmuz 2026 #3 kaanleclerc dedi: Bana kaymakamlık üzerinden belge gönderilmişti adresime zarf içerisinde. Bulunduğunuz ilçenin kaymakamlığı arayarak öğrenebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Büroyu aradım olumlu sonuçlanmış. Sonuç bekleyen arkadaşlara bol sabır dilerim. Artı 0 Eksi
kaanleclerc dedi: Bana kaymakamlık üzerinden belge gönderilmişti adresime zarf içerisinde. Bulunduğunuz ilçenin kaymakamlığı arayarak öğrenebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Büroyu aradım olumlu sonuçlanmış. Sonuç bekleyen arkadaşlara bol sabır dilerim.
kaanleclerc 11 Becerikli Profesör Katılım 20 Temmuz 2026 Mesajlar 376 Çözümler 2 Beğeniler 312 Yer Maryland, Baltimore 22 Temmuz 2026 #4 Dreamshox dedi: Büroyu aradım olumlu sonuçlanmış. Sonuç bekleyen arkadaşlara bol sabır dilerim. Genişletmek için tıkla... Süper, adınıza sevindim. Artı 0 Eksi
Dreamshox dedi: Büroyu aradım olumlu sonuçlanmış. Sonuç bekleyen arkadaşlara bol sabır dilerim. Genişletmek için tıkla... Süper, adınıza sevindim.
S solstafir Çalışkan Katılım 9 Ağustos 2025 Mesajlar 4 Beğeniler 2 22 Temmuz 2026 #5 Edevletten thh girerseniz kararı orada görürsünüz tebliğ gelene kadar görmüş olursunuz. Artı -1 Eksi
Dany Fırtınadoğan Üstün Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 3.693 Çözümler 12 Beğeniler 3.579 22 Temmuz 2026 #6 Dreamshox dedi: Büroyu aradım olumlu sonuçlanmış. Sonuç bekleyen arkadaşlara bol sabır dilerim. Genişletmek için tıkla... Ne kadar sürdü? Artı -1 Eksi
Dreamshox dedi: Büroyu aradım olumlu sonuçlanmış. Sonuç bekleyen arkadaşlara bol sabır dilerim. Genişletmek için tıkla... Ne kadar sürdü?
KS KS Dreamshox 38 Üstün Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 670 Çözümler 3 Beğeniler 371 22 Temmuz 2026 #7 Dany Fırtınadoğan dedi: Ne kadar sürdü? Genişletmek için tıkla... 3 aya yakın sürdü zaten işlem tarihleri paylaştığım SS'te varlar. Artı 0 Eksi
Dany Fırtınadoğan dedi: Ne kadar sürdü? Genişletmek için tıkla... 3 aya yakın sürdü zaten işlem tarihleri paylaştığım SS'te varlar.