duality2 12

Uzman
Selamlar.
Vatan Bilgisayar THH şikayetimden dolayı ücret iadesi yapacağını belirtti fakat ücreti vermeden aşağıdaki belgeyi imzalatıyor. Sistemde sıkıntı çıktığı için ücret iadesi işlemi tamamlanamadı ben de belgeleri aldım fakat çoktan sistemde taratmışlardır. 175'i aradığımda ise "ücret almadan feragatname imzalamayın, THH süreciniz bitmemiş sonuçlandıktan sonra imzalarsınız" dendi.
Daha önce başına gelen oldu mu? Feragatnameyi imzalatıp ödeme sürecini 2-3 ay uzatmaları gibi bir durum yaşanır mı?

1728493176048.webp

Vatan sıkıntı yaratmaz ama ödemeyi almadan imzalamasaymışsınız iyi olur muş. Her gün durum ne diye arayıp uğrayıp sorun.

Son düzenleyen: Moderatör:
@yunus @RoaringLion

Vatan 45 gündür yeterince sıkıntı yaratıyor bana, o yüzden pek güvenmiyorum. Belgelerin orijinal nüshaları bende, yarın ilçedeki THH binasına gidip sorgulatacağım, sisteme girildiyse de iptalini isteyip dosyaya ekleteceğim öyle bir şey oluyorsa tabi.

Ama bunları imzalamadan iade sürecini başlatırlar mı onu bilmiyorum, yani yarın imzalamayacağım dediğimde "o zaman iade yapmıyoruz" deme lüksleri var mı? :)

Ama bunları imzalamadan iade sürecini başlatırlar mı onu bilmiyorum, yani yarın imzalamayacağım dediğimde "o zaman iade yapmıyoruz" deme lüksleri var mı? :)

Neden böyle bir şey desinler ki? Sizden ürünü alayım ödemiş gibi yapayım o zaman de?
Ödemenizi almadan herhangi bir şey yapmayın.

Selamlar.
Vatan Bilgisayar THH şikayetimden dolayı ücret iadesi yapacağını belirtti fakat ücreti vermeden aşağıdaki belgeyi imzalatıyor. Sistemde sıkıntı çıktığı için ücret iadesi işlemi tamamlanamadı ben de belgeleri aldım fakat çoktan sistemde taratmışlardır. 175'i aradığımda ise "ücret almadan feragatname imzalamayın, THH süreciniz bitmemiş sonuçlandıktan sonra imzalarsınız" dendi.
Daha önce başına gelen oldu mu? Feragatnameyi imzalatıp ödeme sürecini 2-3 ay uzatmaları gibi bir durum yaşanır mı?

Eki Görüntüle 89062
Hata etmişsin, isterlerse bir tur daha uzatmaya gidebilir gibi, parayı aldığını onayladı der. İşin içinden çıkar Vatan.

Hata etmişsin, isterlerse bir tur daha uzatmaya gidebilir gibi, parayı aldığını onayladı der. İşin içinden çıkar Vatan.

Bakalım, kamera kayıtları her halükarda benden yana olur fakat parayı almadan bu belgeleri imzalamaya da niyetim yok. THH sürecini devam ettirdiğim takdirde Vatan Bilgisayar 'a bir yaptırım uygulanır mı onu da bilmiyorum duruma göre THH sürecini devam ettireceğim çünkü burada olay benim anakartım veya ücret iadem değil. Neredeyse 2 aydır gelmeyecek bir anakartın yolunu gözlüyorum sinirlerim attı :)