RoaringLion
Üstün
Merhaba,
Tureng Microsoft Store'dan neden kalktı?
Tureng Microsoft Store'dan neden kalktı?
Güzelmiş de el alışkanlığı ben Windows tuşuna basıp Tureng yazınca çıkmasını istiyordum. Tureng.com'un kısayolunu "C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs" dizinine attım. Bu sefer de çıkıyor ama üstte başka bi şeyler çıkıyor Enter'a basamıyorum fareyle seçmem gerekiyor. Konforumdan etti beni...Neden kalktı bilmiyorum ama bu tarayıcı eklentisini kullanıyorum. Tavsiye ederim. Tureng Dictionary - Chrome Web Mağazası
Belki Tureng.com'a kısayol ekleyebilirsin. Sağ tık yapıp özellikler kısmında kısayol tuşu diye bir yer var mı? Bi bak bakalım.Güzelmiş de el alışkanlığı ben Windows tuşuna basıp Tureng yazınca çıkmasını istiyordum. Tureng.com'un kısayolunu "C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs" dizinine attım. Bu sefer de çıkıyor ama üstte başka bi şeyler çıkıyor Enter'a basamıyorum fareyle seçmem gerekiyor. Konforumdan etti beni...
Var ama olmuyor.Belki Tureng.com'a kısayol ekleyebilirsin. Sağ tık yapıp özellikler kısmında kısayol tuşu diye bir yer var mı? Bi bak bakalım.
Bunun gibi
Eki Görüntüle 133849
Farklı bi tarayıcıdan Tureng.com kısayolu ekleyip dener misin?
Kısayolu ayarlarken tuşlara bastıktan sonra Enter'a bastığım için hata veriyormuştu galiba. Ya da neden bilmiyorum ama oldu şimdi kısayol atadım ve basınca açılıyor. Ama fark ettim ki bi 5 saniye gecikmeli açılıyor. Asla tatmin olamıyorum.Farklı bi tarayıcıdan Tureng.com kısayolu ekleyip dener misin?
O kadar olsun hocam, farkli bir yöntem olduğunu sanmıyorumKısayolu ayarlarken tuşlara bastıktan sonra Enter'a bastığım için hata veriyormuştu galiba. Ya da neden bilmiyorum ama oldu şimdi kısayol atadım ve basınca açılıyor. Ama fark ettim ki bi 5 saniye gecikmeli açılıyor. Asla tatmin olamıyorum.![]()