HoneyBadger
Çalışkan
Fazla bir şey yazmak istemiyorum ama kendimide tutamıyorum bu sefer yazmayacağım daha çok hayalim var...
80 yıl sağ yönetti bu ülkeyi. Sol yönetseydi böyle olmazdı.
DSP solcu değil.Daha kötü olurdu, demokrat partiden, doğru Yol'dan çok daha kötüleri olurdu.
DSP'nin yaptıkları belli, DP'den daha kötüsünü düşünemiyorum.
DSP'nin ne yaptigini soyler misin?
Daha fazla fabrika satılırdı.Sağı solu boşverin Atatürk bi 15 sene yaşasa ABD Rusya Türkiye üçlüsü olurduk bence askeri anlamda ve ekonomik anlamda. ( Not = bu bir sıralamadır )
1938 - 1960 arasında Türkiye'de çok şey yaşandı İnönü döneminde köy okullarının faaliyetleri durmaya başladı bunu Menderes takip etti ve mükemmel eğitim sistemi çöktü Atatürk'ün en yakınındaki isimler bile yönetime gelince Atatürk'ün onay vermeyeceği saçma sapan şeyleri yaptılar bu dönem hiç yaşanmamış olsaydı bugün farklı bir noktada olabilirdik.
Atatürk'ten sonra bunlar yasanmayacak miydi sence? Ulkede hirsiz dolu.1938 - 1960 arasında Türkiye'de çok şey yaşandı inönü döneminde köy okullarının faaliyetleri durmaya başladı bunu menderes takip etti ve mükemmel eğitim sistemi çöktü Atatürk'ün en yakınındaki isimler bile yönetime gelince Atatürk'ün onay vermeyeceği saçma sapan şeyleri yaptılar bu dönem hiç yaşanmamış olsaydı bugün farklı bir noktada olabilirdik.
2001 krizinin sorumlusu DSP degil ecevittir. Kriz var aciklamasi bitirdi her seyi.
Bence de karma sistemler en iyisi.Bu solcu sağcı olayı kadar saçma bir şey olamaz yeri gelince solcu olursunuz yeri gelince sağcı hepsinin iyi işe yarayacağı zamanlar vardır.