Yakın arkadaşımsın ve babanı az buçuk tanıyorsam bilmediği ISS'e geçmeyecektir. Kablonet veya Vodafone'a baktın mı?Öyle geldi bana da.
Muhtemelen uçmuştur, sizinle aynı fikirdeyim.
Öyle yapacağız hocam
Babam başka ISS bakmaya meraklı değil aksi bir şey olmadıkça, cimri olduğu için ucuza kaçmaya çalışıyor. Günümüzde 12 Mbps hızın yeterli gelmeyeceğini söylememe rağmen diğer paketleri çok pahalı buldu.
Maalesef
Babam dediğiniz ISS'lere güvenmez. Hiç bilmiyor. Bana kalsa direkt alırım. Ama ev interneti babamın üzerine. Ama ikna edebilirim belki.
O bile pahalı gelir babama, çok cimri.
Üstteki mesajım bunda da geçerli.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?Baktırmaya çalışacağım.Yakın arkadaşımsın ve babanı az buçuk tanıyorsam bilmediği ISS'e geçmeyecektir. Kablonet veya Vodafone'a baktın mı?
Geçen aradılar. 25 Mbps paket de 730 olacak dediler. 190'a taahhüt yapmıştım ben. Daha altyapı gelmedi. 
Altyapınız yok mu?Geçen aradılar. 25 Mbps paket de 730 olacak dediler. 190'a taahhüt yapmıştım ben. Daha altyapı gelmedi.![]()
Bizim altyapımız var.
30 Kasım'da 50 Mbps paketi taahhütlü ilk 6 ay için 200 sonraki 18 ay için 400 olarak yaptım ben.
Ozzytaste 3
Yetkin
Ne fiyatlar var piyasada. Ben şu an 0 TL fiyat ödüyorum30 Kasım'da 50 Mbps paketi taahhütlü ilk 6 ay için 200 sonraki 18 ay için 400 olarak yaptım ben.
Yani evet buna katılıyorum. Ekonomi kötü de gerçekten cıvığını çıkarmışlar.Bu fiyatlar ne ya. Dünya da en pahalı interneti Türkiye kullanıyordur herhalde. Rezillikleri de cabası.
Ozzytaste 3
Yetkin
Alım gücüne göre, birim olarak TR pahalı kalıyor evet. Birde kalitemiz çok düşük maalesef. Hala ADSL/ VDSL uğraşıyoruz. Avrupadaki adamlar artık hanelere 6 veya 8 Gig fiber veriyor. Şu aya sert iniş yaptıktan sonra birde şu fiber altyapısını bizim burayada çekseler çok iyi olacak.Bu fiyatlar ne ya. Dünya da en pahalı interneti Türkiye kullanıyordur herhalde. Rezillikleri de cabası.
1
178
Ziyaretçi
Verdiği hizmet ile yine çok büyük para istiyorlar ister sözleşmeli ister sözleşmesiz. Hiçbir türlü hak ettikleri bir parayı almıyorlar.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.