Hocam kutu var içinde tesisat yok dedi gelen arkadaş.
Anladığım gibiyse uzun iş o.

Apartman sakinlerinden imzaları toplayıp internet altyapısı başvurusu için TurkTelekom bölge müdürlüğüne dilekçenizi verin.
Dilekçe kopyasını mahalle muhtarına da ver, Cimer üzerinden de başvurunu yap ama yine şikayetin bölge müdürlüğüne düşer.

Yanıt alamazsan üst mercilere şikayette bulun.

Bende fiber getirtmeye çalışıyorum. Açık kapı uygulamasından altyapı talebi bırakın. Bir şey çıkmayacak ama. Sonra BTK'den şikayet oluşturun. Telekom her cevap verdiğinde itiraz edin. Sonra CİMER ve TBMM'e dilekçe komisyonuna başvuru yapın. Ek olarak RTE'nin fiber gelmesine engel olan karşısında bizzat şahsımı bulur diye bir sözü var onu ekleyin. Sık sık Twitter ve online işlemlerden şikayet bırakın. Ben şu anda şikayet bırakıyorum hep. Henüz bir sonuç çıkmadı. Ek olarak bunları yaptıktan sonra Kdk'ye yazabilirsiniz. Allah sabır versin 😁

Anladığım gibiyse uzun iş o.

Apartman sakinlerinden imzaları toplayıp internet altyapısı başvurusu için Türk Telekom bölge müdürlüğüne dilekçenizi verin.
Dilekçe kopyasını mahalle muhtarına da ver, CİMER üzerinden de başvurunu yap ama yine şikayetin bölge müdürlüğüne düşer.

Yanıt alamazsan üst mercilere şikayette bulun.

Hocan tüm apartman sakinleri zaten imzalı dilekçeyi verdik, bu olay ondan sonra oluyor.

@Astrea Virgo @sirius @ZCPS21 @35gvm78
Hocam bir gelişme oldu bugün Türk Telekom bayisinde gitmiştim yeğenime yeni hat almak için orada konusu açıldı bu muhabbetin oradaki bayan daha önceki başvurunu iptal edeceğiz, ben buradan senin için başvuracağım, ilgileneceğim dedi 1 hafta içerisinde gelip altyapınızı bağlatacağız dedi.

Son düzenleme:
Hocan tüm apartman sakinleri zaten imzalı dilekçeyi verdik, bu olay ondan sonra oluyor.

@Astrea Virgo @sirius @ZCPS21 @35gvm78
Hocam bir gelişme oldu bugün Türk Telekom bayisinde gitmiştim yeğenime yeni hat almak için orada konusu açıldı bu muhabbetin oradaki bayan daha önceki başvurunu iptal edeceğiz, ben buradan senin için başvuracağım, ilgileneceğim dedi 1 hafta içerisinde gelip altyapınızı bağlatacağız dedi.
O zaman altyapı kuran ekip sizinle veya dilekçede kimin numarasını verdiyseniz onunla iletişime geçer.
Binaya ankastre kutusu koyduklarında haber edersiniz, konuşuruz yine.