TurkNet'in taahhütlü versiyonu da olması lazım. Fiber için daha iyisi yok. Müşteri hizmetleri felaket ama o fiyata daha iyisi yok. Vodafone Net kullanıyorum ben yıllardır, müşteri hizmetleri istediğim için karşımda hitap edebileceğim birisi o yüzden çıkmıyorum. Çabuk ilgilenip arızada da hediye veriyorlar. 2 aydır 50 Mbps olan internetim 57.5 Mbps ve indirimli.

TurkNet'in taahhütlü versiyonu da olması lazım. Fiber için daha iyisi yok. Müşteri hizmetleri felaket ama o fiyata daha iyisi yok. Vodafone Net kullanıyorum ben yıllardır, müşteri hizmetleri istediğim için karşımda hitap edebileceğim birisi o yüzden çıkmıyorum. Çabuk ilgilenip arızada da hediye veriyorlar. 2 aydır 50 Mbps olan internetim 57.5 Mbps ve indirimli.

Siz ne kadara kullanıyorsunuz o interneti.

Siz ne kadara kullanıyorsunuz o interneti.

Ne yalan söyleyeyim biz 2015'ten beri falan Vodafone Net kullanıyoruz, 50 Mbps internete 200 TL falan veriyoruz sanırım eski üye olduğumuz için. 57.5'a çıkartıp arıza yüzünden bir de onun üstüne bir daha indirim uygulandı. Şu an 10 dolardan az fiyata kullanıyoruz interneti. Yapabilen yapıyor. Üstüne üstlük direkt arıza kaydı oluşturabiliyorlar. TurkNet arkadaşım kullanıyor, çocuk kanser oldu adamlara yazmaktan. Hiçbir şey bilmiyorlar gerçekten. YouTube'a VPN ile girebiliyordu yaz dedim, gelen cevap kablolu mu bağlanıyorsunuz? Sonrasında tekrar yazınca bu sefer otomatik cevap yollamaya başladılar. Sert konuş dedim falan spamladı bayağı sonra birisi gelip sorununuz düzeltilmiştir modemi yeniden başlatır mısınız? Dedi ve problem çözüldü. Bu bu kadar zor olmamalıydı yahu. Şimdi de vaadettikleri hızı veremiyorlar, modeminizi değiştirmeniz gerekli diyip binlerce liralık modem önermişler. Bu sonuca nasıl var mışlar acaba kontrol etmeden doğru düzgün.

Ne yalan söyleyeyim biz 2015'ten beri falan Vodafone Net kullanıyoruz, 50 Mbps internete 200 TL falan veriyoruz sanırım eski üye olduğumuz için. 57.5'a çıkartıp arıza yüzünden bir de onun üstüne bir daha indirim uygulandı. Şu an 10 dolardan az fiyata kullanıyoruz interneti. Yapabilen yapıyor. Üstüne üstlük direkt arıza kaydı oluşturabiliyorlar. TurkNet arkadaşım kullanıyor, çocuk kanser oldu adamlara yazmaktan. Hiçbir şey bilmiyorlar gerçekten. YouTube'a VPN ile girebiliyordu yaz dedim, gelen cevap kablolu mu bağlanıyorsunuz? Sonrasında tekrar yazınca bu sefer otomatik cevap yollamaya başladılar. Sert konuş dedim falan spamladı bayağı sonra birisi gelip sorununuz düzeltilmiştir modemi yeniden başlatır mısınız? Dedi ve problem çözüldü. Bu bu kadar zor olmamalıydı yahu. Şimdi de vaadettikleri hızı veremiyorlar, modeminizi değiştirmeniz gerekli deyip binlerce liralık modem önermişler. Bu sonuca nasıl var mışlar acaba kontrol etmeden doğru düzgün.

Biz de işte 5 yıldır kullanıyoruz. Memnunum da şu son fiyatlar çok pahalı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Biz de işte 5 yıldır kullanıyoruz. Memnunum da şu son fiyatlar çok pahalı.

Müşteri desteği olmadan bir sağlayıcı kullanmak kumar oynamak benim gözümde. Altyapınız sağlamsa bir şey olmaz ama herhalde. Ben hep ücretsiz destek gördüm. Birkaç ay önce modemimi gelip değiştirdiler. Önce TT gelip kontrol etti her şeyi sonraki gün Vodafone ekibi gelip modemi değiştirdi. Yukarıda bahsettiğim arkadaşıma TT ekibi bile göndermediler. Akşam 11'de arıza kaydı oluşturdum, sabah 8 buçukta falan TT ekibi kapımdaydı. Sonraki gün ise Vodafone gelip modemi değiştirdi. Bu bina yeni bina ve TT kablo bile çekmemişti ilk geldiğimizde Vodafone'da nakil ile ilgilenen arkadaş kablo çekti kutuya. Ben her zaman verdiğim paraya değiyor mu ona bakarım. Mobil konusunda felaket derecede kötüler ama evde internet için daha iyisini yaşamadım. Superonline'ın size 8 MB internet verdiğimizde internet kesiliyor deyip 5-6'ya kadar düşürüp kesilmeye devam edilmesiyle birlikte Vodafone'a geçiş yapınca 16 Mbps internette yılda bir kez falan bakım yüzünden internet gitti. Hizmeti vermek isteyen veriyor bir şekilde demek ki.

Müşteri desteği olmadan bir sağlayıcı kullanmak kumar oynamak benim gözümde. Altyapınız sağlamsa bir şey olmaz ama herhalde. Ben hep ücretsiz destek gördüm. Birkaç ay önce modemimi gelip değiştirdiler. Önce TT gelip kontrol etti her şeyi sonraki gün Vodafone ekibi gelip modemi değiştirdi. Yukarıda bahsettiğim arkadaşıma TT ekibi bile göndermediler. Akşam 11'de arıza kaydı oluşturdum, sabah 8 buçukta falan TT ekibi kapımdaydı. Sonraki gün ise Vodafone gelip modemi değiştirdi. Bu bina yeni bina ve TT kablo bile çekmemişti ilk geldiğimizde Vodafone'da nakil ile ilgilenen arkadaş kablo çekti kutuya. Ben her zaman verdiğim paraya değiyor mu ona bakarım. Mobil konusunda felaket derecede kötüler ama evde internet için daha iyisini yaşamadım. Superonline'ın size 8 MB internet verdiğimizde internet kesiliyor deyip 5-6'ya kadar düşürüp kesilmeye devam edilmesiyle birlikte Vodafone'a geçiş yapınca 16 Mbps internette yılda bir kez falan bakım yüzünden internet gitti. Hizmeti vermek isteyen veriyor bir şekilde demek ki.

Hocam 5 yıl kullandık sadece 1 defa sorun olmuştu onda da kardeşim fiber kablosunu koparmış Vodafone ekibi gelip yeni kabloyu takıp gittiler 5 yılda ne bir kesilme oldu ne de bir arıza yalan yok memnunum şimdi Türk Telekom dediniz onu anlamadım Vodafone'un kendi altyapısını kullanmıyor musunuz bir de VDSL mi kullanıyorsunuz.

Hocam 5 yıl kullandık sadece 1 defa sorun olmuştu onda da kardeşim fiber kablosunu koparmış Vodafone ekibi gelip yeni kabloyu takıp gittiler 5 yılda ne bir kesilme oldu ne de bir arıza yalan yok memnunum şimdi Türk Telekom dediniz onu anlamadım Vodafone'un kendi altyapısını kullanmıyor musunuz bir de VDSL mi kullanıyorsunuz.

VDSL kullanıyorum evet. ADSL'de de problem yoktu. TT Türk Telekom evet. Altyapıdan kimse sorumluysa o bakmak zorunda. Vodafone anında bildiriyor TT'ye.