Olabilir IP'nizi bilmediğim için bu sorun aklıma gelmedi. CGNAT gerçekten illet bir şey. Modemi kapatın. 10-15 dk bekleyin sistem unutsun sizi. Sonra tekrar açınca 88, 85, 176 ile başlayan IP gelmezse müşteri hizmetlerinden gerçek bir IP talep edin.
sorun şu ki dediğiniz gibi IP talep ettiğimde sanki operatör çalışanı benmişim gibi konudan bağımsızlarmış gibi davranıyorlar modeme reset attırıyorlar ben mi iletişime geçmeyi bilmiyorum diye düşündürüyo yahu abi alt tarafı ben yapamıyorum onu kardeşim diyeceksin bana en fazla bir kere daha deneyeceğim ama hiç çözüme ulaşacağımı sanmıyorum

sorun şu ki dediğiniz gibi IP talep ettiğimde sanki operatör çalışanı benmişim gibi konudan bağımsızlarmış gibi davranıyorlar modeme reset attırıyorlar ben mi iletişime geçmeyi bilmiyorum diye düşündürüyo yahu abi alt tarafı ben yapamıyorum onu kardeşim diyeceksin bana en fazla bir kere daha deneyeceğim ama hiç çözüme ulaşacağımı sanmıyorum
Eğer müşteri hizmetleri çözemiyorsa network ekibine bağlanmayı isteyin. Sorununuzu çözmek istemezlerse THH'ye başvuracağınızı falan söyleyin hafif üstlerine yürüyün. Bazen biliyolarda yapmak istemiyolar. İşlerine gelmiyor :).

İsterseniz en ağır sözleşmeyi imzalayın, yasalarda her zaman ilk 14 gün cayma hakkınız var. Kullandığınız gün kadar yalın internet parası verirsiniz.

Modem konusunda ise biraz daha açık anlatabilirsen daha iyi. Sorun tam olarak ne?
btk üzerinden yaptığım şikayete böyle bir dönüş yaptılar bu sabah ne yapmalıyım

Çok alakalı değil. Superonline dümdüz berbat bir sağlayıcı. Son firma bile olsa asla geçmem.
zaten böyle düşünüyordum deneyimleyip ön yargılı davranabilme ihtimalimi düşünmüştüm, hiç de önyargı değilmiş gerçekten şimdi bu cayma bedeli durumuyla uğraşıyorum ne yapıcam bilemiyorum da

Dosya Ekleri

• IMG_9429.webp
    IMG_9429.webp
    208,2 KB · Görüntüleme: 7
BTK üzerinden yaptığım şikayete böyle bir dönüş yaptılar bu sabah ne yapmalıyım.

Zaten böyle düşünüyordum deneyimleyip ön yargılı davranabilme ihtimalimi düşünmüştüm, hiç de ön yargı değilmiş gerçekten şimdi bu cayma bedeli durumuyla uğraşıyorum ne yapacağım bilemiyorum da.

Sistem değişmediyse, benim yaptığım gibi faturayı ödeyip dekont VSS ile tüketici hakem heyetine başvurun ama 2-3 ay sürer almanız bilginiz olsun.
Uzun süre geçti ama üzerinden, hemen gidip ödemeyin. Hakem heyeti telefonları mevcut internette arayın ya da müdürlükler yakın ise gidip bizzat sorun. Onlar yönlendirirler sizi.

BTK şikayeti Superonline firmasına iletiliyor, Superonline de istediği gibi cevap veriyor BTK'nın burada bir etkisi yok. Sadece daha hızlı cevap verirler bakanlık olduğu için o kadar. Sizin bu süreçten sonra işiniz hakem heyeti ile olacak. Dediğim gibi arayın ya da direk hakem heyetine gidin bizzat bilgi alın kesin ve net olması için.