Konuyu açıp yola çıkmıştım, maç falan derken hiç aklıma gelmedi burası. Yeni görüyorum mesajlarınızı.

Tuhan A. kimse aynı şeyleri yaşamış benim gibi :D Ben hiç ilanlara girmeden fiyatları görünce sarı siteyi kapamıştım.

ASUS ROG ürünleri satarken özellikle bu çok var.
Bi de MSI Gaming X serisi. Sanki altın kaplama satıyorlar.

Türkiye'de her şey garip hocam. Mesela Avrupa'da parçası değişmiş ve boyanmış araçların fiyatı düşmez, hatta bazıları fiyatı arttırır vs. demiş. O kadarını bilmiyorum ama burada boya veya değişen olsun, fiyatın anasını ağlatıyorlar.
Sırf hasar kaydı olmasın tramer yansımasın diye tanıdık birine yaptırıyorlar.

Güncelleme: Bir de ekran kartı bakıyorum. RX 6600, XT, 6650 XT, 6700 XT falan. Bir de 6800 bakayım dedim. Yani 6650 XT alacağıma 3 gün daha çalışır 1500 lira eklerim RX 6800 alırım. Ama bunu alırsam benim monitöre fazla gelecek :d Aradaki fiyat farkına göre performans farkı çok fazla. Garip kafalar gerçekten. Alt sınır çok yukarıda. Bir sonraki ay tekrar bakalım fiyatlar ne durumda olacak acaba? 6600 XT gibi bir kart bana yetecek ama ben bu modelin diğer modellere bakınca 6 binin altında fiyatlandırılmasını bekliyorum. 6 binin altında ilan sayısı çok az.