Detaylar
Kim cevapladı?azuloscuro
Uzman
- Makaleler
- 2
Hayırlı bir gelişme. Linux sanırım artık masaüstü için de ciddi ciddi kullanılıyor.
Ülkemde olumlu şeyler de oluyor. Beni şaşırtan Asya'daki kullanım oranının azlığı. Acaba verilerde mi bir sıkıntı var yoksa cidden çekik gözlü abiler Windows'u daha çok mu seviyorlar?
MasterSlenderTR
Üstün
- Makaleler
- 4
2 yıl önce Windows 7 ile Manjaro'ya dualboot yapmıştım, yakın gelecekte belki bir daha yaparım.
Ben umarım bir gün bu sayıyı 8.60 yaparım.
- Makaleler
- 1
Bu ayın statcounter verilerine göre mart ayında 6.93 olan oran mayıs ayında 8.59'a yükseldi. 2023'ün nisan ayında ise bu oran %4.78'di.
Linux ülkemizde son bir yıl içinde bayağı kullanılmaya başlıyor gibi. Forumlarda da Linux konularının absürt derecede popülerleştiğini fark etmişsinizdir. Bu durum hakkında ne düşünüyorsunuz?
Eki Görüntüle 44035
Ekran kartimda Vulcan desteği duzgun callissaydi gececektim.
Ekran kartınız ne?Ekran kartimda Vulcan desteği duzgun callissaydi gececektim.
- Makaleler
- 4
Şu aralar Linux bayağı popüler oldu. Ben bile artık Linux’larla ilgilenmeye başladım. Bunun sebebi muhtemelen Windows’un son zamanlarda insanların tepkisini çekecek şeyler yapması olabilir. Bu oran yakında daha da yükselir.
Ekran kartimda Vulcan desteği duzgun callissaydi gececektim.
Oyunlarda OpenGL'de kullanabiliyorsunuz. Benim de ekran kartımın Vulkan desteği yarım olduğundan, bazı oyunlarda grafiksel hatalar olabiliyor. Bunu OpenGL kullanarak halledebiliyorsunuz, ama Vulkan genel olarak daha iyi performans veriyor.