tear

Üstün
Makaleler
34
IMG_0647.webp

Yukarıda “kurşun geçirmez” bir tactical kaskın 22 bine satıldığını görüyoruz. Ürün Amerikan helmet adı altında satılıyor sağda.

Ve solda ürünün birebir aynısını ve gerçek satış platformunu görüyoruz “Made-in-China”. 110 dolara satılıyor ve Çin malı 3. kalite bir ürün güncel kurla 6 bin dolar.
  • Ürün Çin malı
  • Ürün satıldığı orijinal platformda daha ucuz
  • Ürün ülkemizde Amerikan malı adı altında satılıyor

IMG_0648.webp

Referans olarak tüm TSK'yi göstermişler
Güya ürünleri kendileri üretiyor.
Çaldıkları ürün yetmiyor ürünün test videolarını da çalıyorlar;

IMG_0649.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Bizim ülkemizde çok fazla çakma ürün var. Öyle bir hale geldi ki şampuanın, çamaşır deterjanının bile sahtesi var. Hele Xiaomi ürünleri komple sahte, orijinal bulmak iyice zorlaştı.

Hocam sizi kınıyorum, "Made in Türkiye" yazısına inanmayıp araştırma yapmanız cidden inanılır gibi değil. Dediğiniz gibi iki ürün benziyor olabilir, esinlenerek üretilmiş olmaz mı? Ayrıca başlığa yanlışlıkla "Amerikan" yazmış olabilirler. (!)

Direkt olarak Cimer üzerinden şikayet formu oluşturulması gerek.

Utanmadan bir de Türk Silahlı Kuvvetlerini işin içine katmışlar.

Bu ürünleri 3-4 sene belki 5 sene önce Airsoft oynarken getirtiyordum çinden. Kalitesine göre idare eder görüntüsü ama sahte yani aldığınız yelekten balistik plaka çıkmasını filan beklemeyin seviye 1-2 plakalar zaten 7-10bin tl arası en az.

Bizim ülkemizde çok fazla çakma ürün var. Öyle bir hale geldi ki şampuanın, çamaşır deterjanının bile sahtesi var. Hele Xiaomi ürünleri komple sahte, orijinal bulmak iyice zorlaştı.
Guvenilir olmayan bir yerden ayakkabı alirsaniz %90 çakmasını gönderiyorlar. Buna son verilmesi lazim.

Bu ürünleri 3-4 sene belki 5 sene önce Airsoft oynarken getirtiyordum Çin'den. Kalitesine göre idare eder görüntüsü ama sahte yani aldığınız yelekten balistik plaka çıkmasını filan beklemeyin seviye 1-2 plakalar zaten 7-10bin TL arası en az.

Sıkıntı bu ürünleri yerli üretim adı altında profesyonel ekipman olarak satmaları yani diyor ki biz bunu yapıyoruz sen bunu giyip savaşa gidebilirsin Airsoft değil kurşun geçirmez yersen 😁

Bunları TSK kendisi toplu vs. almıyor, personel şahsi olarak alabilir. O tarz alımlarda da belli standartlar söz konusu, personelin böyle şeyleri tercih edeceğini de hiç sanmıyorum.