Makaleler
1
Bambu özlü, kokulu falan yazınca ben de iki tane çizgili bir tane bordo renkli çorap aldım. Resmen tek kullanımlık çorap üretmişler. Sadece bir defa çamaşır makinesinde yıkanan çoraplar yırtılmış resmen paramparça olmuş. Ne desem bilemedim keşke alıp bir tane çikolata yeseydim daha iyi olurdu. Çorapta pamuk kullanmamışlar neyden üretmişlerse artık.

BİM A101 şok. Bunlardan teknolojik üründe almayın.
Oralara tanıdık iyi markanın güzel ürünleri gelse bile.
Yani fırsat olmadıkça alışveriş yapmayın oralardan. Kim bilir oraya gelen gıdaların kalitesi bile farklıdır.

Hiç marketlerden çorap almadım, genelde pazardan alıyorum. Hem ucuz hem de kaliteli. Bir çorap aldığım zaman en az 3-4 ay giyiyorum sonra yavaştan yırtılmaya başlıyor tabiki.

İdareten beyaz çorap almıştım BİM’den ihtiyacım vardı diye çabuk çözüm olarak. Birkaç kullanımda yırtıldılar ama günümü kurtarmışlardı. Benim beklentim de daha fazlası değildi zaten, beklediğim gibi çıktı ürün kalitesi. Sözün özü, geçici ve hızlı çözüm istiyorsan günü kurtarır, ama ikinci günü görmez. 🤣

İdareten beyaz çorap almıştım BİM'den ihtiyacım vardı diye çabuk çözüm olarak. Birkaç kullanımda yırtıldılar ama günümü kurtarmışlardı. Benim beklentim de daha fazlası değildi zaten, beklediğim gibi çıktı ürün kalitesi. Sözün özü, geçici ve hızlı çözüm istiyorsan günü kurtarır ama ikinci günü görmez. 🤣

Çorap zaten. Biraz kaliteli alınca yıllar boyu eskimiyor.