Bir şeyi atlamışsınız onu da ben yazayım. Telefon numaramı doğru tuşluyorum tam tersi şekilde bana bu numaramı diye yanlış numarayı itiyor ya da yapmak istediğiniz işlemi kısaca anlatın diyor. 3 kelime söylüyorum gidiyor bambaşka bir konuyu soruyor. Hele o eksik veya hatalı bir tuşlama yaptınız bölümü beni bitiriyor.
Detaylar
Kim cevapladı?Bozuk sistem yapıyorsunBir şeyi atlamışsınız onu da ben yazayım. Telefon numaramı doğru tuşluyorum tam tersi şekilde bana bu numaramı diye yanlış numarayı itiyor ya da yapmak istediğiniz işlemi kısaca anlatın diyor. 3 kelime söylüyorum gidiyor bambaşka bir konuyu soruyor. Hele o eksik veya hatalı bir tuşlama yaptınız bölümü beni bitiriyor.
Kullanıcılar şikayet ediyor
Bakıyorsun soruna
Kullanıcıları suçluyorsun
Mission Completed
Cidden o çok kanser ediyor insanı. Müşteri hizmetlerine danışmak yerine foruma danışmak daha olumlu sonuç veriyor.
Bir şeyi atlamışsınız onu da ben yazayım. Telefon numaramı doğru tuşluyorum tam tersi şekilde bana bu numaramı diye yanlış numarayı itiyor ya da yapmak istediğiniz işlemi kısaca anlatın diyor. 3 kelime söylüyorum gidiyor bambaşka bir konuyu soruyor. Hele o eksik veya hatalı bir tuşlama yaptınız bölümü beni bitiriyor.
Yapay zeka kalkmalı. Herşekilde beni o müşteri hizmetlerine bağlayacaksın zaten. Zorlama da derdimi adama anlatayım da.
Türkiye'nin ileride olduğu bir yer var mı?
Yapay zeka kalkmalı. Herşekilde beni o müşteri hizmetlerine bağlayacaksın zaten. Zorlama da derdimi adama anlatayım da.
Bezdirmeye çalışmak için yapılmış bir sistem işte
Göç verip göç almakta.
Var. Bazılarının her şeye hemen kolay kanması. Gerçek olmayana inanmakta ilerideler. Özellikle televizyondan haber izleyenler. Bu yüzden geride her şey.
1. ve tek problemleri, Arap olmaları. Araplara satılmasalar tüm sorunlar çözülür. Böyle umutsuz vaka.
Araplara satmamak için biraz vizyonlu olmak lazım. Biraz öz sermaye lazım. Biraz devlet desteği lazım. Bunlar çoğu şirkette yok.
Var.
- Milletvekili olmak için en iyi ülkeyiz.
- Vergi yedirmede 10 numara 5 yıldızız.
- Katiller, tecavüzcüler, suçlular için en iyi ülkeyiz.
- 5-10 milyon doları olan kişiler için de cennet gibi ülkeyiz.
III. Osman
Yetkin
Her tarafı özelleşirse böyle muamele görmen normal dostum.