fortunee

Başarılı
2 gündür Wi-Fi çok yavaş çalışıyor, Instagram, YouTube vs. yüklenmiyordu, çok yavaştı. Şüphelendim, herkeste böyledir falan deyip erteledim. Bugün hız testi yaptım telefondan, hız testi falan yapılmıyor. 0 upload gözüküyor, çok yavaş, siteler hâlen hata veriyor falan. Müşteri hizmetlerini aradım, bir kadın açtı. Konuşuyoruz, tam derdimi anlatacağım, sorunu anlatacağım, kablo ile bağlıyken bir sorun yok. Wi-Fi'de sorun yaşıyorum, anlatmaya çalışıyorum, kadın sürekli sözümü kesiyor. Daha ilk cümleden aşırı tilt etti kadın beni.

Diyorum ki;
+Wi-Fi'de şöyle bir sorun yaşı- (kadın sözümü kesti) -modemin arkasındaki kabloyu çıkarıp takabilir misiniz?

+Onu denemi- (gene kesti sözümü) -ama bu şekilde ilerleyemeyiz. +Tamam yapıyorum.

O sırada detaylı anlatmaya çalışıyorum.

+Ethernet kablosuyla bir sorun yaşamıyorum, Wi-Fi'de uygulamalar şöy- (tam sözü bitireceğim gene sözümü kesiyor) +Evet şu an ben de bir şey göremiyorum. Cihaz değişebilir misiniz, farklı cihazdan deneyin.

+Kardeşimin cihazından denedim, aynı sorun onda da VA- (bir dur da kadın son harfi söyleyeyim.) -destek talebi açtım, oraya hız testi ekran görüntüsü iletmeniz gerekecek.

Hız testi de yaptım, 0 upload could not connect error hatası verdi, onu da ilettim.

Bu kadına nasıl 1 yıldızı basabilirim veya şikayet edebilirim, aşırı tilt oldum.

Muhtemelen deneyimsiz veya işe yeni girmiş bir MT'ye denk geldiniz. Benim iletişimde olduğum kişiler genelde tecrübeliydi. Görüşmeyi sonlandırıp başka biriyle görüşme talebinde bulunabilirsiniz.

2 gündür Wi-Fi çok yavaş çalışıyor, Instagram, YouTube vs. yüklenmiyordu, çok yavaştı. Şüphelendim, herkeste böyledir falan deyip erteledim. Bugün hız testi yaptım telefondan, hız testi falan yapılmıyor. 0 upload gözüküyor, çok yavaş, siteler hâlen hata veriyor falan. Müşteri hizmetlerini aradım, bir kadın açtı. Konuşuyoruz, tam derdimi anlatacağım, sorunu anlatacağım, kablo ile bağlıyken bir sorun yok. Wi-Fi'de sorun yaşıyorum, anlatmaya çalışıyorum, kadın sürekli sözümü kesiyor. Daha ilk cümleden aşırı tilt etti kadın beni.

Diyorum ki;
+Wi-Fi'de şöyle bir sorun yaşı- (kadın sözümü kesti) -modemin arkasındaki kabloyu çıkarıp takabilir misiniz?

+Onu denemi- (gene kesti sözümü) -ama bu şekilde ilerleyemeyiz. +Tamam yapıyorum.

O sırada detaylı anlatmaya çalışıyorum.

+Ethernet kablosuyla bir sorun yaşamıyorum, Wi-Fi'de uygulamalar şöy- (tam sözü bitireceğim gene sözümü kesiyor) +Evet şu an ben de bir şey göremiyorum. Cihaz değişebilir misiniz, farklı cihazdan deneyin.

+Kardeşimin cihazından denedim, aynı sorun onda da VA- (bir dur da kadın son harfi söyleyeyim.) -destek talebi açtım, oraya hız testi ekran görüntüsü iletmeniz gerekecek.

Hız testi de yaptım, 0 upload could not connect error hatası verdi, onu da ilettim.

Bu kadına nasıl 1 yıldızı basabilirim veya şikayet edebilirim, aşırı tilt oldum.
Aynı şekilde Turknet Gigafiber kullanıcısıyım. Wi-Fi inanılmaz yavaş, ethernet ile bağlantıda oldukça memnunum. Getirip taktıkları modem gerçekten kötü.

Wi-Fi ile kaç Mbps alıyorsunuz 5GHz mi 2.4 GHz mi?
2.4GHz'de odamda 10 Mbps gibi hızlar alıyorum. Modem yanına geçtiğimde bazenleri bu hız 800 Mbps civarına çıkıyor ancak şanslıysam. 5GHz denedim ama dediğim gibi modem zaten kötü olduğu için ve 5GHz de 2.4G'ye göre daha az menzil sunduğu için 5GHz bağlantıya adamakıllı bağlanamıyorum bile.

Turknet uygulamasına giremediğimden, hani siz düşünün şu an ne kadar yavaş olduğunu Wi-Fi'nin müşteri hizmetlerine sormak için aradım. Kadından tek beklentim bana bunun nedeni ne olabilir, bir çalışma vs. mi var bunu sormaktı. Kadınla speedrun attık. Alt tarafı nedenlerini sayacaksın, sorunumu dinleyip destek talebi açacaksın. :D

Son düzenleyen: Moderatör:
2.4GHz'de odamda 10 Mbps gibi hızlar alıyorum. Modem yanına geçtiğimde bazen bu hız 800 Mbps civarına çıkıyor ancak şanslıysam. 5GHz denedim ama dediğim gibi modem zaten kötü olduğu için ve 5GHz de 2.4G'ye göre daha az menzil sunduğu için 5GHz bağlantıya adamakıllı bağlanamıyorum bile.

Yani hocam 2.4Gzh'de normal önemli olan 5GHz ayrıca menzil sorunu yaşıyorsanız AP almanız lazım ya da Turknet'in smartyfi hizmetini alabilirsiniz.