Tüm şikayetlerim sonunda bugün itibariyle kuruluma geldiler sağolsunlar. 20dklık iş için 3 haftadır bekletiyorlar. Özellikle BTK şikayetim sonrasında daha ilgili olduklarını hissettim. BTK şikayetinden öncesinde hep ben iletişime geçiyordum, ilk defa şikayetten sonra Türknet benimle iletişime geçti konuyla ilgili. Ama yine söyledikleri şey "aciliyet belirttik" oldu ve 4 Şubat tarihine randevu verdiler ve dedikleri gibi oldu bu sefer.Aynı sorunu ben de yaşıyorum. 9 Ocak'ta başvuru yaptım, 15 Ocak gününe randevu verdiler. 15 Ocak geldi 6 iş günü içinde ekiplerimiz gelecek dendi 21 Şubat'ı bekledim. 30 Ocak gününe kadar tamamlanması beklenmektedir dendi. Bugün 3 Şubat hala ses seda yok. TurkNet başvurusu pişmanlık oldu maalesef.
Gün içinde Türk Telekoma ait 444'lü bir numaradan arandım(numarayı paylaşmak kurallara aykırı mı bilmiyorum, değilse devamını da yazabilirim, zira dışarıdan aramalara kapalı. Yani sadece onlar arama yapabiliyor ve telesekreter ekiplere bağlayacağını söyleyip bağlıyor). Yaklaşık 20 dklık bir kurulum işlemi için 3 hafta beklediğim internet sonunda bağlandı.