Haftalardır uğraşıyorum. Az önce kontrol ettim. Bütün sokakta Gigafiber altyapı aktif olmuş. Bir tek benim evimi sebepsiz yere proje dışında bırakmışlar. Bu yüzden kutuma altyapı kablosu bile çekmediler. Bununla ilgili haklarım var mı? Sokaktaki evler apartman değil. Neredeyse hepsi müstakil. Şu an yan komşum ve karşı komşum Gigafiber alabiliyorken, ben alamıyorum. Tam komedi.
Detaylar
Kim cevapladı?Herhangi bir sebep belirtmediler. Geçen hafta ekip de geldi. "Seni projeye almamışlar" dedi. Projeyi gösterdi. BTK'dan da şikayetler yazdım. En son cevap olarak aşağıdaki yazıyı yazdılar ve itiraz edince kurum incelemesine girdi. Sokaktaki bütün numaraları kontrol ettim. Şu an bir tek benim evimde altyapı görünmüyor.Niye öyle olmuş merak ettim gerçekten geçmiş olsun.
"Gigafiber yapılandırma süreci için web üzerinden taleb oluşturmanız adına bilgi ilettik. Yapılandırma için başvuru sağladığınızı ilettiniz. Altyapı, yatırımları, bölgesel yoğunluk, teknik fizibilite ve operasyonel süreçlere bağlı olarak bir takvim dahilinde ilerlemektedir. Net bir tarih vermek mevcut koşullarda zor olsada, bölgenizdeki çalışmalar başladığında, veya size hizmet sunabileceğimiz kesin bir tarih belirlendiğinde, bu bilgiyi sizinle en kısa sürede paylaşacağız. Takip edebileceğiniz bir tarih aralığı veya planlama güncellenmesi olduğu anda tarafınıza bilgi verilecektir."
CEO kim hocam? Mehmet Çelebiler mi?
- Makaleler
- 8
Cem Çelebiler.
Adam hemen çözdü hocam. Dün çok yağmur vardı. Bugün geldiler ve özene bezene, ince işçilikle tesisatı döşediler. "Fotoğraf çekip göndereceğiz. Yarın siteden kontrol edip, başvuru yaparsın" dediler. Şimdilik sitede görünmüyor. Umarım tekrar bir sorun çıkmaz.
Namık Kemal.
@sirius hocam sokağa iki farklı merkezden mi bağlantı sağlıyorlar? Benim sağ taraftaki komşum arkadaş. Az önce geldi. "Başvuracaktım ama altyapı görünmüyor" dedi. Pazar gecesi kontrol ettiğimde vardı. Hatta ona yazdım. "Başvuru yap" dedim. Sol taraf ve karşımızdaki evlerin altyapısı görünüyor. Benim eve de onun tarafından, sağdan kablo çekmişler. Benimkini bağlamak için sağ taraftaki altyapıyı kapatmış olabilirler mi? Tam anlamadım. Umarım yarın sitede görünür.
Son düzenleme:
- Makaleler
- 8
Geçici olarak olmuş olabilir. Kendisi başvuru hattını arayıp bilgi alabilir.Adam hemen çözdü hocam. Dün çok yağmur vardı. Bugün geldiler ve özene bezene, ince işçilikle tesisatı döşediler. "Fotoğraf çekip göndereceğiz. Yarın siteden kontrol edip, başvuru yaparsın" dediler. Şimdilik sitede görünmüyor. Umarım tekrar bir sorun çıkmaz.
@sirius hocam sokağa iki farklı merkezden mi bağlantı sağlıyorlar? Benim sağ taraftaki komşum arkadaş. Az önce geldi. "Başvuracaktım ama altyapı görünmüyor" dedi. Pazar gecesi kontrol ettiğimde vardı. Hatta ona yazdım. "Başvuru yap" dedim. Sol taraf ve karşımızdaki evlerin altyapısı görünüyor. Benim eve de onun tarafından, sağdan kablo çekmişler. Benimkini bağlamak için sağ taraftaki altyapıyı kapatmış olabilirler mi? Tam anlamadım. Umarım yarın sitede görünür.