Adam hemen çözdü hocam. Dün çok yağmur vardı. Bugün geldiler ve özene bezene, ince işçilikle tesisatı döşediler. "Fotoğraf çekip göndereceğiz. Yarın siteden kontrol edip, başvuru yaparsın" dediler. Şimdilik sitede görünmüyor. Umarım tekrar bir sorun çıkmaz.
İş yapmadıklarının kanıtı işte. Her zaman birileri bunları sopayla dürtecek yoksa iş yapmıyorlar.

Bende Namık Kemal de oturuyorum ama daha aktif edilmedi aktif edilen sokak var mı
Belediyenin civarındaki sokaklar ve cadde komple aktif hocam. Okulun oraya kadar bütün sokaklar aktif edilmiş. Benim ev de belediyeye yakın. Arada benim evim gibi projeye dahil edilmeyen evler var. Belki sizin ev de öyledir. Siteden sokağınızdaki diğer evleri kontrol edin.

İş yapmadıklarının kanıtı işte. Her zaman birileri bunları sopayla dürtecek yoksa iş yapmıyorlar.
Aynen öyle hocam. Epey uğraştılar. Kancalarla, kelepçelerle tertemiz iş yaptılar. Bazı evlerin kabloları sokakta yerlere sarkıyor. Çoğunu baştan savma yapmışlar.

Söylediğiniz den sonra sorguladım sokakta karşısı sıra aktif benim sıra daha olmamış
Benimki de hala aktif değil. Bütün sokak aktif görünüyor. Yarın olur dediler de bakalım. Bir de bununla uğraşacağım gibi.

@comander hala aktif görünmüyor. Dağdan çektiler sanırım. Benim sokak, önümdeki, arkamdaki sokak aktif görünüyor. Beni nasıl aktif olmayan altyapıya bağladılar bilmiyorum. Kim bilir ne zaman aktifleşecek. Bu işin bir de başvuru süresi var.

Son düzenleme:
Bende Namık Kemaldeyim ama kutu bile takılmadı halen. Bugün çalışanlara sordum başvuruda bulunun dediler, başvuruda bulunuyorum alt yapınız yok diyorlar. Bizim sokağa bağlanan diğer sokakların hepsine kutular takılmış ama bizde o bile yok. BTK'dan mesaj bekliyorum 2 gündür hayırlısı

Bende Namık Kemaldeyim ama kutu bile takılmadı halen. Bugün çalışanlara sordum başvuruda bulunun dediler, başvuruda bulunuyorum alt yapınız yok diyorlar. Bizim sokağa bağlanan diğer sokakların hepsine kutular takılmış ama bizde o bile yok. BTK'dan mesaj bekliyorum 2 gündür hayırlısı
Sizin sokakta hiçbir evde kutu yoksa daha oralara gelmemiştir hocam. Bende de hala altyapı görünmüyor. Bütün sokakta, alt üst sokağımda aktif görünüyor.

@sirius @comander 06.02.2026 Saat 12.28 An itibariyle altyapım aktif görünüyor. Birazdan başvuracağım. Bu çetrefilli süreçte destekçim olan herkese teşekkür ederim. Darısı sizlerin başına. Benzer sorun yaşayanların Linkedln üzerinden Cem Çelebiler'e sade, anlaşılır ve kısa bir mesaj yazmasını tavsiye ediyorum. Çünkü sorunu büyük ihtimalle o çözdü.

Ekran Alıntısı.webp

Son düzenleme: