Ben şikayet etmekten yoruldum turknette her seferinde aktivasyonların önümüzdeki hafta tamamlanacağını söyleyip duruyor. Aynı sokakta sıradan bağlantılarını yaptılar aktivasyon içinde gelindi ama sistemde oturduğum ev ile birlikte 3 ev dışında hepsi aktif. Hattı yapanlara ulaşabilsem soracağım

Benim bildiğim öncelik, Türknet abonesi olan ve Gigafiber istiyorum başvurusu yapan kişilerin oturduğu daireler ve apartmanlarda. Siz Gigafiber istiyorum başvurusu yapsanız bile bence eviniz müstakil olduğu için umursamadılar, "Bu kişi istemez." dediler ama şikayet gelince hemen kabloları çektiler. :)

Ben de geçen ay sorun yaşadım. TTnet altyapısında Türknet kullanıyorum, sağımdaki karşımdaki apartmanlarda 1000-50 TTnet ve Türknet fiber verilebiliyor ama apartmanımda fiber altyapı olmadığı için rögar apartman girişimin önünde olmasına rağmen getirmiyorlar. :)

En son Türknet teknik ekibinden biri aramıştı, "Sorun devam ediyor mu?" diye. Ben de "TTnet fiberi getirmek için kabloları ben çekip, fiber sonlandırıcı kutuyu taksam, gidip tekrar başvursam, santrale bağlarlar mı?" dedim. "Bir ihtimal ama ben Gigafiber'i de sorgulayayım." dedi. 4 gün sonra tekrar aradı, "Yaklaşık 2-3 ay içinde Esatpaşa Mahallesi için Gigafiber imalatı başlamış, direkt saha ekibinden öğrendim." dedi. "Boşuna TTnet fiber için masraf yapmayın." dedi. 3-4 hafta geçti bekliyoruz dört gözle :)