Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

sulkoc

Uzman
TurkNet'ten yeni abonelik başvurusu başlattım. Telekom gelip kurulumu tamamladı, her şey normal görünüyor, ONT cihazında tüm ışıklar yeşil. Modemde internet ışığı yanıp sönüyor sabit olmadı. Online işlemlerden kayıt açamıyorum. Aktivasyon ne kadar sürüyor müşteri hizmetlerine de ulaşamıyorsun robot konuşup kapatıyor. Deli olmalık ISS'ye bulaştık yine sanırım ve sanırım bunlar aktivasyonu dahil yapamadan ben iptal oluştururum. Arkadaş uğraşmış 1 hafta aktivasyon olmadı iptal ettim kurtuldum dedi. Eyvah ki ne eyvahh.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Güç bela ulaştık sosyal medya hesaplarından ve geri arandım problem için. Sebep mi? Bilmiyorum fakat bana routera reset attırdı hanımefendi ve bumm!

Anlamlandıramadığım sıfır modem neden reset atılma ihtiyacı olsun ki? Neyse sorun çözüldü. Sorunsuz kullanıyorum. Kullanıcı adı ve şifremi elde edince zaten direkt kendi routerimi takıp kullanıyorum nihayet!
Güç bela ulaştık sosyal medya hesaplarından ve geri arandım problem için. Sebep mi? Bilmiyorum fakat bana routera reset attırdı hanımefendi ve bumm!

Anlamlandıramadığım sıfır modem neden reset atılma ihtiyacı olsun ki? Neyse sorun çözüldü. Sorunsuz kullanıyorum. Kullanıcı adı ve şifremi elde edince zaten direkt kendi routerimi takıp kullanıyorum nihayet!

VLAN ID yanlış ayarlanmış olabilir. Belki de başka bir şey... Neyse sorununuzun çözülmesine sevindim.