seeraddar

Yetkin
Son iki girdiğim deneme sınavını baz alarak konuşacağım. İnanılmaz bir düşüş yaşadım. Mikro Orijinal 80 civarı bir net yaptım. Daha sonra şehrimdeki valiliğin yaptığı deneme sınavına girdim ve 58 geldi. 80'den 58'e indim. Denemelere başladığımdan beri yaptığım bütün denemelerde 60 üzerindeydim. Genelde 65-70 arasıydı.

Son 2-3 haftadır denemeye girmiyordum. Bu süreçte bayağı bir şey bitirdim. O 2-3 haftada sosyal, fen ve Türkçe alanında ciddi net artışı sağladım. Dil bilgisini bitirdim. Denemeye girdiğimde 80 civarı bir şey yaptım (o deneme Mikro Orijinal idi).

Bir hafta sonra valiliğin yaptığı denemeye girdiğimde ise 58'e düşmüştüm. Şu an elimde kitapçık da yok çünkü kitapçığımı kaybettim. Bu yüzden kontrol edemiyorum.

@Testo Unit, @Atahan, @SF26, @Syntax batırdım.

Son düzenleme:
Şu an elimde kitapçık da yok çünkü kitapçığımı kaybettim. Bu yüzden kontrol edemiyorum.

İşte bu sıkıntı. Hataların dikkat mi konu eksiği mi yoksa konuyu tam anlamama mı bilemeyiz bu olmadan. Bunların dışında denemenin aşırı zor/kalitesiz olma ihtimalide var. Kitapçığın bir örneği var ise link/fotoğraf atabilir misin sorulara bakayım.

Son 2-3 haftadır denemeye girmiyordum.

Yapma. Her hafta düzenli denemeye gir. Deneme sparring gibidir antrenmanda her ne kadar güç/kondisyon çalışırsan çalış sparringi bıraktımı maç performansın düşer.

İşte bu sıkıntı. Hataların dikkat mi konu eksiği mi yoksa konuyu tam anlamama mı bilemeyiz bu olmadan. Bunların dışında denemenin aşırı zor/kalitesiz olma ihtimalide var. Kitapçığın bir örneği var ise link/fotoğraf atabilir misin sorulara bakayım.

Yapma. Her hafta düzenli denemeye gir. Deneme sparring gibidir antrenmanda her ne kadar güç/kondisyon çalışırsan çalış sparringi bıraktımı maç performansın düşer.
Linkte bıraktığım oynatma listesindeki yayın, aynı deneme değil ama aynı Kişiler tarafından hazırlanan bir deneme.

Deneme güzele benziyor ne yalan söyleyeyim. Branş branş doğru, yanlış ve boşlarınız nedir?
Türkçe: 25 doğru, 10 yanlış
Sosyal: 10 doğru, 2 yanlış
Fen: 7 doğru, 5 yanlış
Matematik: 23 doğru, 2 yanlış

Türkçeden bu kadar yanlış yapmak, Paragrafların yarısını yanlış yapmışım. Sosyalden hiç işaretleyememişim. Ben Sosyal’den Bilgi Sarmal branş denemelerinde 17-18 net getiriyordum. Bildiğim soruları yapamamışım,Yani... Of, of.. hoca sinirlendi.

Bu yüksek ihtimal odak eğer dilbilgisinde 5'te 5 yanlış yapmadıysanız.

Ya 2025 MSÜ gibi bilgi sorudular full ya da paragraf ile aynı dikkatsizlik.

Siz fen konularını bitirmediniz mi? Boş ve yanlış sayısı çok fazla.

Neden boş bu kadar fazla?

Siz fen konularını bitirmediniz mi? Boş ve yanlış sayısı çok fazla.
Kimya ve biyolojide bitirdim, fiziği ise yeni başladım. yine de ben bu konulardan fullemeyi bekliyordum çünkü tamamen sindire sindire ilerledim. Böyle hızı bitireyim falan mantığıyla gitmedim. Şu an rastgele bir sayfayı açsam karşıma çıkan her şeyi açıklayabilirim o derece.

Okuduğum hiçbir şeyi anlamadığımı hatırlıyorum. Yani işleme dökme kısmına geçemedim.

Kimya ve biyolojide bitirdim, fiziği ise yeni başladım. Yine de ben bu konulardan fullemeyi bekliyordum çünkü tamamen sindire sindire ilerledim. Böyle hızı bitireyim falan mantığıyla gitmedim. Şu an rastgele bir sayfayı açsam karşıma çıkan her şeyi açıklayabilirim o derece.

Kitapçığı bulursan tekrar çöz feni.

Okuduğum hiçbir şeyi anlamadığımı hatırlıyorum. Yani işleme dökme kısmına geçemedim.

Test kitaplarına çok alıştınız. Peş peşe farklı konular gelince afalladınız. Düzenli deneme çözme ile hallolur diye tahmin ediyorum.