Senin temelin yok, bundan dolayı sıkıntı yaşıyorsun. Bende şu anda matematikten hiç yapamıyorum, çünkü temelim yok. Ben mezun olduğum için dershanedeki hocalardan özel ders alıyorum, seninde özel ders alman veya başka şekilde bu açığı kapaman gerek.

Keşke arkadaşları güldürmek yerine 9 10 da dersime çalışsaydım diyorum şimdi.

11. sınıfım.

Yazayım hocam ama cidden çok kötü o kadar kötü ki utandığımdan yazmadım.
Türkçe 16 net.
Sosyal 13 net.
Mat 0 (çözemediğimden)
Fen 3 net.

11. sınıftasın ve hiç TYT bakmadıysan gayet normal bu üzüleceğin bir durum yok. Yaz tatilinde 2 aylık sıkı bir çalışmayla sıfırdan 50+ üstüne çıkarsın. Ben 12'yim bu sene TYT çalışmamıştım hiç ama temelim vardı kısmen, yaz tatilinde 2 ay sıfırdan çalıştım şu an 60+ üstü geliyor. Sıkma canını akışına bırak. 11'de 11'e odaklan TYT bakmanı tavsiye etmiyorum. 11 yeterince ağır zaten.

Keşke arkadaşları güldürmek yerine 9 10 da dersime çalışsaydım diyorum şimdi.
Konu 9 10 değil ki, senin sadece lise değil ortaokulda da tam olarak ortaokul düzeyindesin diyemem ama, ortaokul düzeyi ile beraber orada da eksiklerin var. Birşekilde bu açığı kapatıp, yoluna öyle devam etmen gerek. Yoksa, bu netlerle AYT hiç düşünme.

11. sınıftasın ve hiç TYT bakmadıysan gayet normal bu üzüleceğin bir durum yok. Yaz tatilinde 2 aylık sıkı bir çalışmayla sıfırdan 50+ üstüne çıkarsın. Ben 12'yim bu sene TYT çalışmamıştım hiç ama temelim vardı kısmen, yaz tatilinde 2 ay sıfırdan çalıştım şu an 60+ üstü geliyor. Sıkma canını akışına bırak. 11'de 11'e odaklan TYT bakmanı tavsiye etmiyorum. 11 yeterince ağır zaten.
Temeli olmayan adam, yaz tatilinde 2 aylık çalışmayla o dediğini yapamaz. En temelden antrenman matematik gibi kaynaklarla matematiğe sıfırdan başlamalı. TYT matematikte sıfır çekiyorsa, temelinin olmadığı anlamına gelir.

Hocam zaten yaz tatilinde çalışmak bana farz oldu anlaşılan da 50 üstü olur mu dersiniz?

Bu duruma @SF26 hocam el atar.

Son düzenleme:
Evet yazın sıfırdan başlasan gayet de 50 üstü yaparsın 2 ayda. Bakma başkalarına. Zaten paragraf fullesen 30 net geliyor, 20 neti de oradan buradan çıkarırsın.

Hocam ben 12 sonuna kadar ilk 40 bin içine gireyim daha bir şey istemiyorum zaten :D yine hocam ufak ufak tyt çalışsam olur mu?

11.sınıfta EA'da TYT Mat/Geo 11 konularına odaklan, gerisini salla.
Tyt matematik ve geometri sıkı tutarsan kendini kurtarırsın.