Detaylar
Kim cevapladı?Darth Maul
Deneyimli
Ücretsiz değil de sadece domain alarak güzel bir site açabilirsiniz.
Yazılım vb. bilmiyorum. Yazılım şart mı?Ücretsiz değil de sadece domain alarak güzel bir site açabilirsiniz.
Darth Maul
Deneyimli
Hayır, hatta size önerim ailede herhangi bir öğrenci varsa öğrenci belgesi ile linkini bıraktığım kampanyadan ücretsiz sunucu alabiliyorsunuz 1 yıllık. Domain de alarak Wordpress kurabilirsiniz. Blogger da olabilir ama pek önermiyorum.
Öğrenci Kampanyası Turkticaret.Net
Turkticaret.Nete hemen üye olun, öğrenci belgenizi gönderin, domain tescilinize 1 yıllık hosting hediye kazanın!
Alperen Arslan
Üstün
- Makaleler
- 1
Ücretsiz olarak Blogger üzerinden bir blog/haber sitesi açabilirsiniz ama site adresi siteniz.blogspot.com olur. Eğer example.com gibi bir adres isterseniz alan adı ve kullanacağınız altyapıya bağlı alan almanız gerekir. Yani ilk sefer için tavsiyem hemen para harcamak değil, bunların nasıl yapıldığını öğrenmeniz olur.
Nefs İlmi
Üstün
- Makaleler
- 81
Rehber: 83,99 TL'ye Nasıl Blog Kurulur?
Blog, günümüzde birçok kişi tarafından tercih edilen, hem kişisel hem de profesyonel açıdan birçok faydası bulunan bir platformdur. 83.99 TL gibi düşük bir bütçeyle bile Google Blogger gibi ücretsiz altyapılar kullanarak blog kurmak mümkündür. Peki, blog kurmanın faydaları nelerdir? Kendinizi...
Bir domain satın alıp, blogger üzerinden gidebilirsin dostum. Wordpress ve özel yazılım kadar özgür olamasan da güzel temaları araştırıp güzel bir haber sitesi oluşturabilirsin, yalnız haberleri alıntı yapıp paylaşamaz, kopyala yapıştır içerikle bir yere varamazsın. Ajanslar peşine düşer başın ağrır, haber işi biraz sıkıntılı bilgin olsun. Ajanslardan abonelik almadan haber paylaşımı yapamıyorsun, kendin özgün içerik üretebilirsin bu da ne kadar olur bilemiyorum.
Devrimci Kedi
Üstün
- Makaleler
- 1
Google'nin geliştirdiği Blogger adlı site üzerinden ücretsiz bir şekilde site kurabilirsiniz. Arayüzü çok kolay. YouTube üzerinde eğitimleri de mevcut. Bunları önceden Blogger kullanan biri olarak söylüyorum. Sonra işi büyütünce domain alırsınız.3 kardeşiz. Bir haber sitesi yapmak istiyoruz. Daha sonra kuzenlerimiz ile o siteyi büyüteceğiz. Google Discover'daki haber siteleri gibi bir site nasıl kurabiliriz?
Tuhoiisa
Üstün
Hayır, hatta size önerim ailede herhangi bir öğrenci varsa öğrenci belgesi ile linkini bıraktığım kampanyadan ücretsiz sunucu alabiliyorsunuz 1 yıllık. Domain de alarak WordPress kurabilirsiniz. Blogger da olabilir ama pek önermiyorum.
Öğrenci Kampanyası Turkticaret.Net
Turkticaret.Nete hemen üye olun, öğrenci belgenizi gönderin, domain tescilinize 1 yıllık hosting hediye kazanın!www.turkticaret.net
Gerçekten güzel kampanya 1 ay önce alıp default XenForo kurmuştum hala duruyor.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
HyperX Cloud 2 için döner menteşe nereden alınabilir?
- Paşam Hoşgeldin
-