KakaoluKekAdam
Yetkin
Delta Force yorumaları baktım ping FPS kaybı drop ve Vanguard spyware bir de vuruş kötü diyorlar.
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör:
Delta Force yorumaları baktım ping FPS kaybı drop ve Vanguard spyware diyorlar.
Delta Force yorumaları baktım ping FPS kaybı drop ve Vanguard spyware bir de vuruş kötü diyorlar.
Bi Delta Force denecem. AMD Radeon RX 6700 XT kartım var bakalım drop görecem mi.Neyin Drop'unu yaşıyormuş bunlar. 4070 Super ile 2K Ultra'da 200 FPS alıyorum oyun yağ gibi akıyor çocuk 4080 Super ile drop alıyorum kasıyor ediyor demiş. Berbat bir vuruş hissiyatı falan da yok. 2042 ile kıyaslamak için henüz erken, oyun çok taze ama adam gibi geliştirirlerse uzun vadede adam olacak bir oyun.
Ekran kartı ile Alakası deoplae genelde. İşlemci ile alakalıdır. İşleminiz iyiyse kolay kolay drop olmaz sıcaklıklarda bir anormallik olmadığı sürece.Bi Delta Force denecem. AMD Radeon RX 6700 XT kartım var bakalım drop görecem mi.
Intel11th Gen Intel(R) Core(TM) i9-11900K @ 3.50GHz, 3504 MHz işlemcim var.Ekran kartı ile Alakası deoplae genelde. İşlemci ile alakalıdır. İşleminiz iyiyse kolay kolay drop olmaz sıcaklıklarda bir anormallik olmadığı sürece.