Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-12-07 123156.webp
    Ekran görüntüsü 2024-12-07 123156.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 62
  • Ekran görüntüsü 2024-12-07 123221.webp
    Ekran görüntüsü 2024-12-07 123221.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 62
  • Ekran görüntüsü 2024-12-07 123234.webp
    Ekran görüntüsü 2024-12-07 123234.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 66
Son düzenleyen: Moderatör:
Delta Force yorumaları baktım ping FPS kaybı drop ve Vanguard spyware diyorlar.

Ona bakarsan onların hepsi hatta daha fazlası da 2042 de var. 5 bin saatim var o kadar leş bir oyun hayatımda görmedim. Ücretsizi bırak üstüne para verseler oynamam da önermem de. Oynayanların hepsi benimle aynı düşüncede. Düzelteceğiz dedikçe daha da batırdılar.

Delta Force yorumaları baktım ping FPS kaybı drop ve Vanguard spyware bir de vuruş kötü diyorlar.

Neyin Drop'unu yaşıyormuş bunlar. R5 7500F + 4070 Super ile 2K Ultra'da 200 FPS alıyorum oyun yağ gibi akıyor en ufak kasma donma vs. yok, çocuk 4080 Super ile drop alıyorum kasıyor ediyor demiş 😀. Berbat bir vuruş hissiyatı falan da yok. 2042 ile kıyaslamak için henüz erken, oyun çok taze ama adam gibi geliştirirlerse uzun vadede adam olacak bir oyun.

Son düzenleme:
Neyin Drop'unu yaşıyormuş bunlar. 4070 Super ile 2K Ultra'da 200 FPS alıyorum oyun yağ gibi akıyor çocuk 4080 Super ile drop alıyorum kasıyor ediyor demiş 😀. Berbat bir vuruş hissiyatı falan da yok. 2042 ile kıyaslamak için henüz erken, oyun çok taze ama adam gibi geliştirirlerse uzun vadede adam olacak bir oyun.
Bi Delta Force denecem. AMD Radeon RX 6700 XT kartım var bakalım drop görecem mi.

Güncel çıkan Delta Force ve Marvel Rivals oynadım. Delta Force daha istediğiniz tarza yakın. Ayrıca şu anlık daha sorunsuz. Görsel tarzı ve oynanış sistemleri 2042 benziyor. Ama 2042 yetişecek kalitede ve yer yere daha iyi yaptığı şeyler var. Sadece haritalarını beğenemedim. Ayrıca zıplama vb. ateş açılırken isabeti yüksek. Bu bir tık bazı haritalarda medic oynayanların bug gibi kullanmasına yol açıyor.

Silahları özelleştirip bunların değerlerini de artırıyorsun. Silahları oynadıkça geliştiriyorsun. Veya görev vb. yaptıkça düşen arma gibi şeylerle geliştiriyorsun. Pay to win değil, ama kendine uygun silahı belirleyip ona harcaman daha mantıklı. Ayrıca bu silah özelleştirme kodları var. Keşke basit bir arayüzden, insanların yaptığı şeyleri seçme, beğenme ve popülerlik gibi şeyler olsaydı.

Genel olarak arayüz karmaşık Çin ve Kore yapımı ücretsiz oyunları andırıyor. Ama bir silah belirleyip ondan devam ederseniz çok yormuyor. Oynanış güzel, tank vb. patlatmak çok keyifli değil. Mobil oyun diye dalga geçtikleri şeyler tank kontrolleri ve modelleri olabilir. Çünkü haritalar göründüğünden daha küçük. Araçları da ona göre çok güçlü yapmamışlar. Aynı şekilde araç patlatan roket gibi şeyler de o kadar etkili değil. Oynayanlar da BF oyuncusu gibi takım odaklı oynamayınca, sürekli etrafta frag yapmak için koşan medic ve sniper karakterlerini görüyorsunuz. Hatta böyle saldırma oynarken çok kaybettiğim oldu. Savunma oynamak çok daha eğlenceli oluyor.

Delta Force AMD kartlarla oynayacak arkadaşlar, güncel sürücüde sorun olduğunu söylüyorlar. Oynayanların çoğu 24.8.1 sürücüsünde daha az sorun yaşıyormuş. Ayrıca bazı oyuncular SAM kapatınca da FPS düşme sorunundan kurtulmuşlar. Nvidia tarafında çok sorun yok. Ama oyun kusursuz çalışıyor diyemem. Öyle çok FPS drop sorunu yaşamıyorum. Ama daha iyi olabilir. Genelde Intel işlemci kullananlar(bazı spesifik seriler) UE oyunlarında genel bir sorun yaşıyorlar.

Marvel Rivals'ın bazı optimizasyon sorunları var. Çok kötü çalışmıyor, ama DLSS vb. olmadan FPS çok düşük oranlarda geziyor. Ultra ve düşük test ettim çok fark da yok. Ayrıca bellek sızıntı sorunu var. O sorunlar çözülürse ilk 1-2 ay oynanır. Sonrasında bu oyunun hırslı tayfası oyunu öldürmeye başlar.

Son düzenleme: