Detaylar
Kim cevapladı?DarthGorsoy
Bilgin
Gelir şimdi ayrıştırıcı hareket diyenler
şu harekete laf eden Türk düşmanları harbiden zavallı.
Reviac
Yetkin
Bir mesajı olsa ne olacak? Türk'üz ve kurt bizim sembolümüz. Belli ki birileri Türk olmaktan rahatsız oldu çok belli.
Zorlarına gitmiş adam Türk olmaktan gurur duyuyorum o yüzden gol sevinci yaptım dedi ama hala açıklama bekliyorlar.
Learnof
Üstün
- Makaleler
- 2
Belli kanka ya. Bir de biz bu maçı kaybetseydik muhtemelen bu yapılan göz önüne bile alınmaz, Türkiye maçı kaybetti diye medyada dolanır kapanırdı.Zorlarına gitmiş adam Türk olmaktan gurur duyuyorum o yüzden gol sevinci yaptım dedi ama hala açıklama bekliyorlar.
Yapilan savunma cok komik geliyor bana. Swastika da koken olarak cok alakasiz olmasina ragmen dolan bakalim ortalikta nelere gelecek basina.
Ulan tam da bastakilerin arayip bulamadigi firsat. Dis minnaklar bizi cekemiyor yine.
Ulan tam da bastakilerin arayip bulamadigi firsat. Dis minnaklar bizi cekemiyor yine.
İşte böyle ağlatırlar adamı.
- Makaleler
- 1
Aramızda bazı çekemeyenlerin hoşuna gitmiştir, anlamışsınızdır o kişiyi.
O arkadaşı hatırladınız mı?
Shriena
Yetkin
Sırf bozkurt işareti yaptı diye olayı siyasete veya teröre bağlamaya çalışan zihniyetin akıl sağlını sorguluyorum. Bir olup savunmamız gerektiği yerde kendi içimizde çatışıyoruz. Oysa ki maç sonu ''Ne mutlu Türk'üm diyene!'' diyerek yaptığı hareketin neyi ifade ettiğini açıklamış olsa bile.
athpaN
Uzman
Aramızda bazı çekemeyenlerin hoşuna gitmiştir, anlamışsınızdır o kişiyi.
Eğer UEFA insaflıysa Merih için hiçbir sonucun çıkmaması gerekir. Bir tane Alman bakanı da çıkmış zırlıyordu yine aşırı sağcılık falan diye. Yahu benim yarım Çıtak Türkü, yarım Kürt. E bu Almanlar ırkçılık ırkçılık diye farklı farklı Türklere karşı faşist örgütlerin mensubu birtakım Kürt ve Ermenileri körü körüne savunuyorlar.
Bu duruma göre "ırkçılığı" hissetmesi gereken belki birincil olmasa da ikincil kişi benim. Hiçbir sorun göremiyorum ben bozkurt işaretinde. Öbürü de bilmem ne çetesi işareti diyordu, ne alakası var acaba?