Requiemm

Üstün
Makaleler
2
Arladaşlar, Chrome çok fazla RAM harcıyor. Geçenlerde @4284 hocama bunu önermiştim, ben de kullanmamayı düşünüyorum. Normal kullanım için uygun mu?

Chromium'da hesap sorunu yaşıyordum, her uygulamayı kapatıp girdiğimde tekrar Google hesabımı girmem gerekiyordu YouTube vb. Google servislerini o hesapla kullanmaya devam edebilmek için. Bu sorun olmayacaksa birebir aynı tarayıcı, bir şans verilebilir. O'nun yerine Brave gibi bilindik bir Chromium projesine veya Firefox gibi farklı bir tarayıcı deneyebilirsiniz.

Güzel tarayıcı ama eksiklikleri şunlar:

Eklenti yüklenmiyor.
Google ile arama yok.
Güncellemeler kendiliğinden yapılmıyor.

Ben son birkaç gündür Edge kullanıyorum gayet memnunum. RAM kullanımı Chromium tarayıcılara göre düşük ve çok smooth hissettiriyor. Onun dışında Brave kullanılabilir.

Chromium'da hesap sorunu yaşıyordum, her uygulamayı kapatıp girdiğimde tekrar Google hesabımı girmem gerekiyordu YouTube vb. Google servislerini o hesapla kullanmaya devam edebilmek için. Bu sorun olmayacaksa birebir aynı tarayıcı, bir şans verilebilir. O'nun yerine Brave gibi bilindik bir Chromium projesine veya Firefox gibi farklı bir tarayıcı deneyebilirsiniz.
Bahsettiğiniz durumu Ungoogled Chromium'da aşağıdaki ayarın varsayılan olarak kapalı geldiğinden dolayı yaşıyorsunuz.

1711639519855.webp

Güncellemeler kendiliğinden yapılmıyor.
veya winget upgrade -e eloston.ungoogled-chromium

Arladaşlar, Chrome çok fazla RAM harcıyor. Geçenlerde @4284 hocama bunu önermiştim, ben de kullanmamayı düşünüyorum. Normal kullanım için uygun mu?

Başka tarayıcı deneyemez misiniz? Firefox, Brave gibi.

Ben son birkaç gündür Edge kullanıyorum gayet memnunum. RAM kullanımı Chromium tarayıcılara göre düşük ve çok smooth hissettiriyor. Onun dışında Brave kullanılabilir.
Edge'de bir Chromium tarayıcı. Edge bana göre çok kötü bir tarayıcı her taraftan Microsoft'un reklamı çıkıyor. Onun yerine Brave, Firefox bence çok daha iyi bir seçim olabilir.

winget upgrade -e eloston.ungoogled-chromium

Bunu ben de biliyorum. Ama son kullanıcı bununla neden uğraşsın.

[Eklenti yüklenme konusu]

1711640668830.webp

Bütün eklentilerde aynı.

Google olayını henüz denemedim. Az sonra bakacağım.
Evet, Google çalışıyor ama son kullanıcı neden bununla uğraşsın?

Son düzenleme: