Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
- Makaleler
- 4
Chromium'da hesap sorunu yaşıyordum, her uygulamayı kapatıp girdiğimde tekrar Google hesabımı girmem gerekiyordu YouTube vb. Google servislerini o hesapla kullanmaya devam edebilmek için. Bu sorun olmayacaksa birebir aynı tarayıcı, bir şans verilebilir. O'nun yerine Brave gibi bilindik bir Chromium projesine veya Firefox gibi farklı bir tarayıcı deneyebilirsiniz.
Belleğiniz düşük ama günlük kullanım için ideal bence. Bazı özelliklerden mahrum kalmaya değer mi bilmiyorum sizin tercihiniz.
tereyagburak
Yetkin
- Makaleler
- 1
Güzel tarayıcı ama eksiklikleri şunlar:
Eklenti yüklenmiyor.
Google ile arama yok.
Güncellemeler kendiliğinden yapılmıyor.
Eklenti yüklenmiyor.
Google ile arama yok.
Güncellemeler kendiliğinden yapılmıyor.
Ü
ÜçyüzGoneBeş
Ziyaretçi
Ben son birkaç gündür Edge kullanıyorum gayet memnunum. RAM kullanımı Chromium tarayıcılara göre düşük ve çok smooth hissettiriyor. Onun dışında Brave kullanılabilir.
- Makaleler
- 1
Bahsettiğiniz durumu Ungoogled Chromium'da aşağıdaki ayarın varsayılan olarak kapalı geldiğinden dolayı yaşıyorsunuz.Chromium'da hesap sorunu yaşıyordum, her uygulamayı kapatıp girdiğimde tekrar Google hesabımı girmem gerekiyordu YouTube vb. Google servislerini o hesapla kullanmaya devam edebilmek için. Bu sorun olmayacaksa birebir aynı tarayıcı, bir şans verilebilir. O'nun yerine Brave gibi bilindik bir Chromium projesine veya Firefox gibi farklı bir tarayıcı deneyebilirsiniz.
GitHub - NeverDecaf/chromium-web-store: Allows adding extensions from chrome web store on ungoogled-chromium. Also adds semi-automatic extension updating.
Allows adding extensions from chrome web store on ungoogled-chromium. Also adds semi-automatic extension updating. - NeverDecaf/chromium-web-store
Google Search Engine · ungoogled-software ungoogled-chromium · Discussion #1488
This may be 'crazy' but I need google as my search engine plus autosuggestions aren't working properly
GitHub - henrypp/chrlauncher: Small and very fast portable launcher and updater for Chromium.
Small and very fast portable launcher and updater for Chromium. - henrypp/chrlauncher
winget upgrade -e eloston.ungoogled-chromiumyilmazturk
Başarılı
Arladaşlar, Chrome çok fazla RAM harcıyor. Geçenlerde @4284 hocama bunu önermiştim, ben de kullanmamayı düşünüyorum. Normal kullanım için uygun mu?
Başka tarayıcı deneyemez misiniz? Firefox, Brave gibi.
Edge'de bir Chromium tarayıcı. Edge bana göre çok kötü bir tarayıcı her taraftan Microsoft'un reklamı çıkıyor. Onun yerine Brave, Firefox bence çok daha iyi bir seçim olabilir.Ben son birkaç gündür Edge kullanıyorum gayet memnunum. RAM kullanımı Chromium tarayıcılara göre düşük ve çok smooth hissettiriyor. Onun dışında Brave kullanılabilir.
tereyagburak
Yetkin
- Makaleler
- 1
Bunu ben de biliyorum. Ama son kullanıcı bununla neden uğraşsın.
[Eklenti yüklenme konusu]
Bütün eklentilerde aynı.
Google olayını henüz denemedim. Az sonra bakacağım.
Evet, Google çalışıyor ama son kullanıcı neden bununla uğraşsın?
Son düzenleme:
- Makaleler
- 3
Yükleniyor. Tarayıcıyı ilk yüklediğiniz zaman anlatıyor.Bunu ben de biliyorum. Ama son kullanıcı bununla neden uğraşsın.
[Eklenti yüklenme konusu]
Eki Görüntüle 30054
Bütün eklentilerde aynı.
Google olayını henüz denemedim. Az sonra bakacağım.
tereyagburak
Yetkin
- Makaleler
- 1
Yükleniyor. Tarayıcıyı ilk yüklediğiniz zaman anlatıyor.
Peki ben niye yapamadım?
Yeni konular
-
-
-
-
90 metrekare ev için klima ve hava soğutucu önerisi
- AlpertunGa
-
-
Elektronik Onvo 32OVM6500X ayaklı televizyon 27.499 TL
- Fırsat Ekibi