"Nasıl sohbet edeceğim?" sorusuna cevap arıyorum 2 yıldır.
Cevap bir yerde yazmıyor ki, bol pratik ve özgüven. Kızlı ortamlara dahilsen bol bol konuşmaya ve özel sohbet etmeye çalış.

Düşünsene, bir insanla tanışmak için yanına gidiyorsun ve sohbet etmeye çalışıyorsun. Tuhaf gelmez miydi? Gayet de gelirdi. Çünkü o ortamın yarattığı histen bir an önce çekip gidesin gelir.
Bu yüzden arkadaş lazım, sokaktan geçen random bir kıza selam sohbet edebilir miyiz demek aptallık zaten, kız olduğu için değil saçma olduğu için bile utanç verici.

Bu yüzden arkadaş lazım, sokaktan geçen random bir kıza selam sohbet edebilir miyiz demek aptallık zaten, kız olduğu için değil saçma olduğu için bile utanç verici.
İşte her şey burada başlıyor bende. En büyük sorunum burada başladı.

O zaman becerikli olacaksın güzel dostum, açacaksın sohbet geliştireceksin kendini. Kızlar, kızlarla konuşamayan erkekleri sevmez. O da insan evladı, hitabetini geliştirirsen sana ilişki konusunda büyük fayda sağlar bence.
Ağır travmam tetiklendi.

Travma olarak nitelendirip tüm yolları çıkmaza sokarsan zaten çözüme ulaşamayacaksın.
Doğru diyorsunuz hocam ama napayım? Veya ben sohbet edebiliyorum da ben mi kendimi ona ikna ettiğim için mi kendimi kandırıyorum? Yani nasıl tarif edeceğimi bile bilmiyorum...

Doğru diyorsunuz hocam ama napayım? Veya ben sohbet edebiliyorum da ben mi kendimi ona ikna ettiğim için mi kendimi kandırıyorum? Yani nasıl tarif edeceğimi bile bilmiyorum...
Hoşlandığın bir kız ile sohbet etmek zorunda değilsin, normal bir çevrendeki kız ile sanal / reel ortamda muhabbet etmeye çalış. Reels gönderme olur, gezme olur, döner yeme olur... Sadece bir arkadaş, cinsiyeti bayan olacak :)

Hoşlandığın bir kız ile sohbet etmek zorunda değilsin, normal bir çevrendeki kız ile sanal / reel ortamda muhabbet etmeye çalış. Reels gönderme olur, gezme olur, döner yeme olur... Sadece bir arkadaş, cinsiyeti bayan olacak :)
Onu bile yapamadığımı düşünüyorum ama bir şekilde oluyor aslında.
Şimdi @enginbey8108 gibi her şeye "olmuyor" demek istemiyorum.