ElbaNrosSS

Yetkin
İlçede olduğum için üniversite tek binadan oluşuyor, sınıfımı nasıl bulabilirim?

1726412787870.webp

Sınıf mı? Direkt gittiğin bölüm hangi fakültede hangi kattaysa oraya var zaten senin gibi olanları görüp karışırsın. En kötü ihtimalle F. Acar denen hocanın dersi neredeyse orayı bul sorarak. D11 dediği 11. derslik %99.

Sınıf mı? Direkt gittiğin bölüm hangi fakültede hangi kattaysa oraya var zaten senin gibi olanları görüp karışırsın. En kötü ihtimalle F. Acar denen hocanın dersi neredeyse orayı bul sorarak. D11 dediği 11. derslik %99.

Hocam onları anlamadım zatende D yazmayanlar var onlarda nereye gideceğim.

Hocam onları anlamadım zatende D yazmayanlar var onlarda nereye gideceğim.

Ne yazık ki sadece UE yazanlarda derslik no belirtilmemiş ve UE tam da uzaktan eğitim kısaltması. İlk hafta zaten çok yoğun olmaz herkes yeni öğreniyor olur telaş yapacak bir şey yok, uzaktan eğitim olması da bazılarının işine geliyor belki senin de gelir.

D11 falan dersliklerin kodlarıdır muhtemelen. Fakülteye gittiğinde kodu söyleyip nerede olduğunu güvenliğe sor, yardımcı olur.

Ne yazık ki sadece UE yazanlarda derslik no belirtilmemiş ve UE tam da uzaktan eğitim kısaltması. İlk hafta zaten çok yoğun olmaz herkes yeni öğreniyor olur telaş yapacak bir şey yok, uzaktan eğitim olması da bazılarının işine geliyor belki senin de gelir.

Umarım uzaktan eğitimdir salı benim dersim yok pazartesi çarşamba uzaktan eğitimse bayağı işime gelir.