Reklam 2 şekilde olur. Birincisi bildiğiniz ücreti mukabilinde, diğeri halkla ilişkiler şeklinde para ödemeden yapılan. Halkla ilişkilere ağırlık verin. Forumlara dergilere hatta TV kanallarında tanıtım çalışmaları yapın sosyal platformlara bol bol içerik atın yorumlarda etkileşime geçin.
Oyunun demosu hazır olduğu vakit marketing çalışmalarına başlayacağız teşekkürler.

Baldiback'e mail atabilirsiniz kendisi indie korku oyunu oynuyor her zaman videoları da gayet eğlenceli. YouTube üzerinden kanalına ulaşın oradan iletişim mailinden oyunu oynatabilirsiniz kendisi zaten bu tür oyunları oynamayı sevdiği için hem oynayıp hem videosunu çeker. Ayrıyeten indie korku oyunlarının olduğu bir site var kendisi de oradan bakıp oynuyor çoğunlukla, ismini söylemişti ancak hatırlamıyorum o tür sitelere oyununuzu yükleyebilirsiniz.

@riokoyos yayıncalara key vermek mantıklı, ama her önünüze gelene vermeyin. Öveceğiz derken yağlaya yağlaya bu sefer Erzurum olayına döner.

Eğer aklınızda, "insanlar izledikten sonra niye alsın" korkusu varsa, yayıncıların oynayacağı versiyonu kısabilirsiniz. Demo gibi.

@riokoyos yayıncalara key vermek mantıklı, ama her önünüze gelene vermeyin. Öveceğiz derken yağlaya yağlaya bu sefer Erzurum olayına döner.

Eğer aklınızda, "insanlar izledikten sonra niye alsın" korkusu varsa, yayıncıların oynayacağı versiyonu kısabilirsiniz. Demo gibi.
Key verebildiğiniz kadar yayıncıya key verin. İzledikten sonra oynanmaz korkusu diye bir şey yok. Erzurum olayına dönmesi gibi bir durum da söz konusu değil. Oyun ilgi çekici ve oynanabilir olduktan sonra herkes oynar, desteklemeye çalışır merak etmeyin.

"İzledikten sonra oynanmaz" korkusunu ben kendim uydurmadım. Konuyu okuduktan sonra cevap yazın mümkünse. Yayıncıların çoğu sırf Türk oyunu diye, oyunu adam akıllı oynamadan, değerlendirmeden arşa çıkarıyor, boş boş övüyor. Oyun güzel bile olsa yayıncıların hâl, hareketleri yüzünden kimse almıyor.

Burayı inceleyebilirsin. Özellikle Wishlist ile alakalı olanları oku Wishlist çok önemli.
Çok teşekkürler şu anda okumaktayım.
Baldiback'e mail atabilirsiniz kendisi indie korku oyunu oynuyor her zaman videoları da gayet eğlenceli. YouTube üzerinden kanalına ulaşın oradan iletişim mailinden oyunu oynatabilirsiniz kendisi zaten bu tür oyunları oynamayı sevdiği için hem oynayıp hem videosunu çeker. Ayrıyeten indie korku oyunlarının olduğu bir site var kendisi de oradan bakıp oynuyor çoğunlukla, ismini söylemişti ancak hatırlamıyorum o tür sitelere oyununuzu yükleyebilirsiniz.
Aahahah evet nasıl aklıma gelmedi ya.
Key verebildiğiniz kadar yayıncıya key verin. İzledikten sonra oynanmaz korkusu diye bir şey yok. Erzurum olayına dönmesi gibi bir durum da söz konusu değil. Oyun ilgi çekici ve oynanabilir olduktan sonra herkes oynar, desteklemeye çalışır merak etmeyin.
Umutlarımız o yönde.
Resimdeki sahne başarılı duruyor. Normal korku oyunu sandım ilkte. Şimdiden başarılar ve tebrikler inşallah istediğiniz gibi olur her şey.
Teşekkürler. Unreal Engine 5'in etinden sütünden faydalanmak istedik.

Key verdiğiniz yayıncıların oyunu oynarkenki kesitlerini ya da oyun içinden bazı sahneleri shorts ve tiktok üzerinden paylaşın. İkisinin de algoritması çok müsait hızla görüntülenme almaya.