ByRed

Başarılı
Arkadaşlar merhaba, Unreal Engine sertifikaları ne kadar işimi görür? Almak sizce mantıklı mı? 40 saatlik bir ders veriyorlar ne kadar bilgi alabilirim? Ayrıca okuduğum bölümün bu konularla hiç alakası yok. Sadece bu sertifikalar ile iş başvurusu yapmam kolay olur mu? Kısacası bu sertifikalar bu kadar gerekli mi? Verilen paralara değer mi? Şimdiden cevaplar için teşekkürler.

Arkadaşlar merhaba, Unreal Engine sertifikaları ne kadar işimi görür? Almak sizce mantıklı mı? 40 saatlik bir ders veriyorlar ne kadar bilgi alabilirim? Ayrıca okuduğum bölümün bu konularla hiç alakası yok. Sadece bu sertifikalar ile iş başvurusu yapmam kolay olur mu? Kısacası bu sertifikalar bu kadar gerekli mi? Verilen paralara değer mi? Şimdiden cevaplar için teşekkürler.

Hiçbir katkısı olmaz gibi bir şey. Kimsenin 40 saatlik amatör Unreal Engine eğitimini önemseyeceğini düşünmüyorum. Ama çok istekliyseniz de yüz yüze kurslara gitmenizi daha çok öneririm.

Nasil bir kurs alacaginiza bagli. Sinematografik bir kurs alacaksaniz sertifika belki ise yarayabilir grafik ve tasarimla alakali dallarda. Oyun gelistirme amacli alacaksaniz sunu unutmayin, boyle motorlarda bu motoru kullanan kisi en onemli faktor oluyor. O sertifikayi aldiktan sonra is amacli kullanmasaniz bile (ki dusuk ihtimal kullanabilme) kendi oyununuzu yapabilecek kapasitede olmus olmaniz lazim mantiken, tabii kursun kalitesine ve sizin isteginize de bagli biraz. Boyle bir durumda da indie oyun yapimina baslamak icin sizi tutan bir sey kalmayacaktir.

Sertifikadan ziyade eğitimin içeriğinden faydalanmak daha önemli sonrasında da bol pratik yapıp projeler yapmak ileriye taşır diye düşünüyorum.

Sertifikadan ziyade eğitimin içeriğinden faydalanmak daha önemli sonrasında da bol pratik yapıp projeler yapmak ileriye taşır diye düşünüyorum.

Kesinlikle ben de öyle düşündüm fakat 40 saatlik bir ders Unreal Engine için ne kadar değerli? 10.000-20.000 gibi fiyatlara değer mi? Çok pahalı değil ama param çöp olursa gerek yok.

Nasil bir kurs alacaginiza bagli. Sinematografik bir kurs alacaksaniz sertifika belki ise yarayabilir grafik ve tasarimla alakali dallarda. Oyun gelistirme amacli alacaksaniz sunu unutmayin, boyle motorlarda bu motoru kullanan kisi en onemli faktor oluyor. O sertifikayi aldiktan sonra is amacli kullanmasaniz bile (ki dusuk ihtimal kullanabilme) kendi oyununuzu yapabilecek kapasitede olmus olmaniz lazim mantiken, tabii kursun kalitesine ve sizin isteginize de bagli biraz. Boyle bir durumda da indie oyun yapimina baslamak icin sizi tutan bir şey kalmayacaktir.

Sinematografik ve oyun geliştirme var ama dediğim gibi 40 saat yeterli mi sizce. Eğitim içeriği

Oyun sektöründe iş bulmak istiyorsan oyun yapman lazım. Kimse senden Assassin’s Creed yapmanı beklemiyor, bir alana odaklanıp o alanı iyi yapmanı bekliyor.

Mesela dersin ki ben bölüm tasarımcı olmak istiyorum, çok basit tasarım ve animasyonlarla detaylı, güzel tanıtım bölümü oluşturursun, işi kaparsın.