Arkadaşlar, ne uyuyabiliyorum ne de uyanabiliyorum. Uykuya dalamıyorum, daldığımda da alarma kesinlikle uyanamıyorum. Çok yorgun hissediyorum. Uyku düzenimi de ertesi güne kadar uyumadan düzeltemiyorum çünkü bilgisayarım bayram zamanında teknik serviste, dışarıda da uykusuzken aşırı stresli ve bunalmış hissediyorum. Ne yapmamı önerirsiniz? Kan değerlerime baktırmalı mıyım, kan değerlerimi aile hekimliğinden öğrenebilir miyim?
Detaylar
Kim cevapladı?Sabah aile hekimliğine giderek durumu belirterek kan vermelisin. Kan verdikten sonra değerlerine göre doktor değerlendirecektir. Bu sürecte ek olarak yapabileceğin, telefon gibi teknolojik aletlerden gece uzak durmak.
Myers
Yetkin
Öncelikle kan değerlerine baktır kesinlikle, o zamana yatağa girmeden önce de 2 saat kadar öncesinden herhangi bir ekran ile ilişkini kes, kitap okuyarak uykuya hazırlanmak oldukça faydalı bu arada. Akşam çay, kahve içiyorsan içme. Akşam yemeğinden sonra da yatana kadar birşey yeme. Yatağa girdiğinde vücudun uyku moduna geçmeye çalışırken aynı zamanda sindirimle uğraşmasın.
Psikolojik durum varsa kan değerlerine bakan doktor yönlendirir zaten.
Psikolojik durum varsa kan değerlerine bakan doktor yönlendirir zaten.
Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
Arkadaşlar, ne uyuyabiliyorum ne de uyanabiliyorum. Uykuya dalamıyorum, daldığımda da alarma kesinlikle uyanamıyorum. Çok yorgun hissediyorum. Uyku düzenimi de ertesi güne kadar uyumadan düzeltemiyorum çünkü bilgisayarım bayram zamanında teknik serviste, dışarıda da uykusuzken aşırı stresli ve bunalmış hissediyorum. Ne yapmamı önerirsiniz? Kan değerlerime baktırmalı mıyım, kan değerlerimi aile hekimliğinden öğrenebilir miyim?
Uyuduğun oda havasız ise normal.
Philologically
Yetkin
Hocam basit gibi görünecek ancak bir arkadaşım aynı sorunu yastık değiştirerek çözmüştü. Doktor hiçbir şey bulamayınca git yüksek yastık al demişti.
Yastık değiştirdim, maalesef çözmedi.Hocam basit gibi görünecek ancak bir arkadaşım aynı sorunu yastık değiştirerek çözmüştü. Doktor hiçbir şey bulamayınca git yüksek yastık al demişti.
sndwchmaker
Yetkin
Tiroid hormonlarına bir baktırın.